lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokKörnyezeti információkHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 Közélet Kultúra Gazdaság Sport Egyéb Hírek
Gazdaság
Zala Megye Gazdaságáért díjat kapott a fürdõ2015. Május 21. 9:18

A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara minden évben ünnepélyes keretek közt átadott elismerésekkel díjazza a megye gazdasági életében kiemelkedõ tevékenységet végzõ és jelentõs eredményeket elérõ vállalkozásokat.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Lenti az Utazás 2014. kiállításon2014. Március 6. 0:01

Az elmúlt hétvégén (február 27. - március 2. között) zajlott Budapesten a Hungexpo területén Magyarország legnagyobb turisztikai kiállítása a 37. Utazás Kiállítás, ahová 40 000-en látogattak ki.

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
Bõvülnek a fürdõ nemzetközi kapcsolatai2014. Január 29. 10:54

Egy újabb cseh utazási irodával a prágai székhelyû CK Rùžový panter utazásszervezõvel kötött együttmûködési megállapodást január elején a Lenti Gyógyfürdõ Kft.

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
Innovatív projekttel a foglalkoztatásért2014. Január 17. 0:27

Csütörtök délelõtt, a mûvelõdési központban került sor a "Mesterségek Tere – Innovatív foglalkoztatási program Délnyugat-Magyarországon a munkahely-teremtés érdekében" címû program zárókonferenciájára.

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
Kampány az elektromos és elektronikai hulladék összegyûjtésére2014. Január 11. 0:00

Az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft. (OHÜ) négy nagy áruházlánc és két hulladékkezelõ vállalkozás összefogásával elindította idei elsõ kampányát: a következõ öt hétvégén az elektromos és elektronikai (e+e) hulladék gyûjtésének fontosságára és lehetõségeire hívják fel a figyelmet.

 
továbbHozzászólások (0)
 
NAV: sok a hibás szja-bevallás2014. Május 15. 0:07

Sok a hibás szja-bevallás, a május elejéig benyújtott dokumentumok mintegy 18 százaléka bizonyult hibásnak; a számítási hibát és hasonló elírást az adóhivatal javítja, a személyhez kötött adatok korrigálásához azonban az adózó közremûködése szükséges - közölte az MTI kérdésére a Nemzeti Adó-és Vámhivatal (NAV) hétfõn.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Ingyenes készpénzfelvétel - Újabb módosítások a rezsicsökkentési törvényjavaslathoz2014. Február 6. 23:44

A bankok nem alkalmazhatnak a számlaszerzõdésben olyan feltételt, amely napi 150 ezer forintnál kevesebb készpénzt enged kivenni a bankjegykiadó automatából (ATM-bõl) - ezt a saját, bizottsági módosító indítványát is elfogadta a parlament gazdasági és informatikai bizottsága, csütörtöki ülésén. - írja az MTI.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Javult a magyarok pozíciója az energiaárak összehasonlítása alapján2014. Január 28. 0:36

Tavaly júliusban a vizsgált 23 európai fõváros közül csak Bukarestben költötték a fogyasztók jövedelmük nagyobb részét rezsiköltségekre, mint Budapesten; míg decemberben a román fõvároson kívül már Pozsonyban, Prágában és Lisszabonban is jövedelmük nagyobb részét voltak kénytelenek villamos energiára és földgázra fordítani az ott élõk - közölte a Magyar Energetikai és Közmû-szabályozási Hivatal (MEKH) az energiaárak összehasonlítása alapján pénteken.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Fürdõbelépõ-támogatás a Erzsébet program keretében2014. Január 12. 23:31

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány az Erzsébet-program keretében meghirdette a „Fürdõbelépõ nyugdíjasok részére Erzsébet Kártyán” pályázatát. A pályázattal elnyerhetõ támogatást az Alapítvány gyógyfürdõkbe szóló belépõjegy formájában nyújtja, amelyet 2500 forintos önrész befizetése után az ország 60 gyógyfürdõjébõl választva lehet legalább 5, de akár 33 alkalommal is igénybe venni.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Kiskeresetûek is igénybe vehetik a kedvezményt2014. Január 9. 0:18

Ez év január 1-jétõl azok is igénybe vehetik a családi adókedvezményt, akik eddig nem tudtak élni a lehetõséggel - hívja fel a figyelmet a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szerdai közleményében. A kiskeresetûek az egészségbiztosítási és nyugdíjjárulékból is érvényesíthetik a családi kedvezményt, már a januári bér kifizetésekor is.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Összes hír (Gazdaság)
Összes látogató száma: 1288669
Jelenleg 256 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 20586331 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 6538752 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak