lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokKörnyezeti információkHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Lenti az Utazás 2014. kiállításon2014. Március 6. 0:01

Az elmúlt hétvégén (február 27. - március 2. között) zajlott Budapesten a Hungexpo területén Magyarország legnagyobb turisztikai kiállítása a 37. Utazás Kiállítás, ahová 40 000-en látogattak ki.

Az idei Utazás kiállítás keretében külön Karaván Szalon, Afrika Expo és Port Bringaexpo is megrendezésre került a négy nap során.

Összesen 30.000 ezer négyzetméteren 45 ország több mint 500 kiállítóval képviseltette magát és színes kulturális forgataggal, kedvezõ utazási ajánlatokkal fogadta a közönséget.
A rendezvény kiemelt témája volt a családi utazás.

A külföldi díszvendég Tunézia volt a hazai pedig Pécs és Matyóföld.

A hazai turisztikai régiók mindegyike képviseltette magát az Utazás kiállításon, ahol a helyi színeket, a kulturális értékeket, a továbbvihetõ hagyományokat és az aktív szabadidõ eltöltési lehetõségeit kínálták a negyvenezres közönségnek.

Lentit hagyományosan immár 15-ik alkalommal a Lenti Gyógyfürdõ Kft. és a helyi Tourinform iroda képviselte.

- Több százan fordultak meg a négy nap alatt standunknál. Népszerû volt az erre az alkalomra készített Lenti és a Kerka völgye címû tájékoztató kiadványunk, amely a várost, a termálfürdõ szolgáltatási kínálatát, a Szent György Energiaparkot, a fürdõ szállásajánlatait valamint a fõbb térségi látnivalókat mutatta be - nyilatkozta Csuka Zoltán a cég marketingvezetõje.
Kelendõ volt a Lenti város 2014. évi programkínálatát bemutató füzet is. Nagy sikere volt a fürdõ standján rendezett nyereményjátéknak, amely keretében egy két személy részére szóló 3 napos wellness hétvégét lehetett nyerni. Tapasztalataink kedvezõek voltak a kiállítást illetõen. Nagyobb érdeklõdést és látogatószámot tapasztaltunk, mint tavaly.
A fürdõ standjánál több olyan vendéggel is találkoztunk akik már megfordultak Lentiben, a fürdõben töltötték szabadságukat és jó esõ érzés volt a kedvezõ élményeket és véleményeket hallani - összegezte tapasztalatait a marketingvezetõ.

A rendezvény ideje alatt a vásárközpont különbözõ helyszínein pedig a médiából ismert sztárok produkciói valódi fesztiválhangulatot teremtettek a látogatók számára.

Összes látogató száma: 1287668
Jelenleg 409 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 20558934 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 6531201 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak