lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokKörnyezeti információkHelyi értéktárVálasztási információkTemetõ megszüntetés
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Zala Megye Gazdaságáért díjat kapott a fürdõ2015. Május 21. 9:18

A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara minden évben ünnepélyes keretek közt átadott elismerésekkel díjazza a megye gazdasági életében kiemelkedõ tevékenységet végzõ és jelentõs eredményeket elérõ vállalkozásokat.

Az idei évben három megyei vállalkozás képviselõje vehette át megyeszékhelyen megtartott szakmai konferencián a Zala Megye Gazdaságáért Díjat, köztük a Lenti Gyógyfürdõ Kft. képviseletében Kutfej Attila ügyvezetõ igazgató.

Fotó: ZMKIK

– Ez az elismerés úgy gondolom nem csak egy cégrõl, hanem az ott dolgozó teljes kollektíváról szól. Azoknak az embereknek a munkáját ismerték el ezzel a díjjal akik nap mint nap a fürdõbe érkezõ vendégek elégedettségéért, a térség és a település turisztikai nívójának növeléséért dolgoznak. Az olykor minket ért negatív kritikák ellenére is szemmel látható, hogy a Lenti Gyógyfürdõ Kft. a nehéz gazdasági helyzetben is képes volt talpon maradni, megújulni, bõvülni, fejlõdni és ez a növekedés továbbra is töretlen. Ezt bizonyítja az idei évben felépülõ új részlegünk, illetve a fürdõhöz szervesen kapcsolódó 94 szobás négycsillagos szálloda beruházása is. Mindezeket az eredményeket együtt, a cég kollektívájával értük el, hisz közös érdekünk nem csak a munkahelyek megtartása, de azok számának növelése is Lentiben és térségében. Erre úgy vélem az elmúlt idõszak nehéz gazdasági körülményeit figyelembe véve csak kevés cég volt képes, ezért különösen megtisztelõ számunkra a kamara elismerése. - mondta Kutfej Attila ügyvezetõ.

A Lenti Gyógyfürdõ Kft. képviseletében Kutfej Attila igazgató vette át az elismerést
Fotó: ZMKIK

Összes látogató száma: 1335945
Jelenleg 218 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 21301026 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 6813430 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak