lenti.hu / Önkormányzat / Elektronikus ügyintézés / Szociális ügyek / Térítési díj átvállalás
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKépviselõtestületTelepülésrészekBizottságokHirdetmények, rendeletek, határozatok, pályázatokElektronikus ügyintézésAdó ügyÁltalános igazgatásSzociális ügyekÉpítés ügyEgyébEU pályázatokKözbeszerzésekKEK KH nyilvántartóKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokKörnyezeti információkHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 

Térítési díj átvállalás:

Az önkormányzat a pénzbeli és természetbeni ellátások körében biztosítja a térítési díj kedvezményt.
Térítési díj kedvezményben részesíthető a kiskorú gyermek, ha a gyermeket gondozó családban az egy főre jutó jövedelem nem haladja meg a kötelező legkisebb munkabér mindenkori összegének 50%-át (63750.- Ft).

Indokolt esetben térítési díj kedvezményben részesíthető az a nagykorúvá vált gyermek is, aki középfokú oktatás intézményben, nappali oktatás munkarendje szerint tanulmányokat folytat és 23. életévét még nem töltötte be, feltéve ha családjában az egy főre jutó jövedelem nem haladja meg a kötelező legkisebb munkabér mindenkori összegének 50 %-át.

Indokolt esetben (pl.: gyermekét egyedül nevelő szülő, három- és többgyermekes család, tartósan beteg vagy egészségileg károsodott gyermeket nevelő szülő esetében) a fenti jövedelmi értékhatár 30 %-kal túlléphető (82875.- Ft).

A személyi térítési díj kifizetését a család rászorultságától függően az Egészségügyi és Szociális Bizottság egészben, vagy részben átvállalhatja. A kedvezményt legfeljebb egy nevelési, oktatási időszakra, tanévre lehet megállapítani.

A kérelmet a mellékelt nyomtatványon kell benyújtani személyesen Lenti Polgármesteri Hivatal Közigazgatási Osztályán, postai úton a 8960 Lenti, Zrínyi M. u. 4. címre, elektronikusan az ügyfélkapun keresztül.

A kérelemhez csatolni kell:
- a család jövedelméről szóló igazolásokat (a kérelem benyújtását megelőző havi nettó jövedelemről szóló igazolás, gyermekgondozási díjról szóló igazolás, gyermektartásdíj stb. igazolás, nyugdíj vagy rokkantsági ellátás esetében a nyugdíjfolyósító által megküldött éves igazolás).
- Nagykorú kérelmező esetén az oktatási intézmény igazolását a nappali oktatás munkarendje szerint fennálló tanulói jogviszonyról.

Letölthető nyomtatványok: World
                                                Pdf
 

Összes látogató száma: 1053943
Jelenleg 54 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 1885 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1436 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak