lenti.hu / Önkormányzat / EU pályázatok / Játszóterek kialakítása Lentiben
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKépviselõ-testületTelepülésrészekBizottságokHirdetmények, rendeletek, határozatok, pályázatokElektronikus ügyintézésEU pályázatokLentiszombathelyi Római katolikus fa harangláb felújításaRoma hagyományőrző és népismereti tábor: „Hosszú út miénk”Roma hagyományőrző és népismereti tábor 2019.Roma hagyományaink erősítése, megőrzése LentibenJátszóterek kialakítása LentibenKözbeszerzésekKEK KH nyilvántartóKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokKörnyezeti információkHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 

VP6-19.2.1.-59-11-21 – Lenti és Térsége Vidékfejlesztési Egyesület – Helyi fejlesztések támogatása

Kedvezményezett neve: Lenti Város Önkormányzata
Pályázati felhívás neve: Helyi fejlesztések támogatása
Pályázati felhívás kódszáma: VP6-19.2.1.-59-11-21
Projekt címe: Játszóterek kialakítása Lentiben
Projekt azonosító száma: 3339195571
Szerződött támogatás összege:
Támogatói okirat alapján (2022. szeptember 8. napján kelt): 14 982 522,- Ft
Támogatás mértéke (%-ban): 95%

Projekt tartalmának rövid bemutatása:
A támogatott projekt keretében Lenti Város három városrészében (Bárszentmihályfa, Lenti-Mumor, Lentikápolna) három beruházás valósult meg, új építmények építésével és új eszközök beszerzésével, telepítésével.
A fejlesztés célja Lenti város 3 városrészében, Bárszentmihályfán, Lentikápolnán és Mumorban új mindenki számára elérhető, korszerű, többfunkciós játszóterek kialakítása volt, mivel ezen településrészeken eddig nem volt található ilyen létesítmény. Lenti Város Önkormányzatának további célja volt a beruházás megvalósításával a városrészek élhetőbbé, vonzóbbá tétele, az adott településrészek életszínvonalának emelése, javítása, a népesség helyben tartása, szórakozási, időtöltési lehetőség biztosítása mind a gyerekek, mind a szülők részére.
A 2022. 01. 06-án benyújtott támogatási kérelemmel kapcsolatban 2022. 09. 15. napján kapott az Önkormányzat értesítést a pozitív támogatói döntésről.

1. mérföldkőig megvalósult tevékenységek (2023. 01. 30.-ig):
Árajánlatkérési eljárás eredményeképp kiválasztásra került a kivitelező, beszerzésre került a műszaki ellenőr. A mérföldkő végéig megtörtént Lenti-Bárszentmihályfa településrészen a Lenti 3195 helyrajzi számú ingatlanon a megközelítőleg 200 m2 alapterületű játszótér kialakítása, a projekttábla kihelyezése révén biztosítva van a kötelező tájékoztatás és nyilvánosság. A kivitelezési tevékenység szabályszerűségét a műszaki ellenőr biztosította. A telepített játszótéri eszközök listája: Zoli játszóvár, 1 db kettős hinta, 1 db homokozó eszköz, 1 db kétszemélyes rugós játék, 2 db egyszemélyes rugó játék. Elkészült a tájékoztató tábla a projektről. A Lenti- Bárszentmihályfa városrészben megvalósult játszótér munkaterület átadása 2022. 12. 05. napján megtörtént. Lenti Város Önkormányzata a pályázat népszerűsítése érdekében vállalta, hogy a mérföldkő időszakában a lenti.hu. és lentikozosseg.hu oldalakon online hírt tesz közzé, valamint a Lenti TV-ben a beruházás megvalósításáról tudósít, illetve Lenti Város online felületein fotódokumentáció kerül feltöltésre a megvalósulásról. A projektben vállalt népszerűsítés különböző médiafelületeken történő megjelentetéssel megtörtént.

2. (záró) mérföldkőig megvalósult tevékenységek (2023. 02.01.-2023. 06.30.-ig):
A kivitelezés folytatásra került. Lenti-Lentikápolna településrészen a Lenti 2728 helyrajzi számú ingatlanon, valamint Lenti-Mumor településrészen a Lenti 2261/1 helyrajzi számú ingatlanon elkészítésre kerültek a megközelítőleg 200 m2 alapterületű játszóterek, a projekttáblák kihelyezése révén biztosítva van a kötelező tájékoztatás és nyilvánosság. A kivitelezési tevékenység szabályszerűségét a műszaki ellenőr biztosította. A telepített játszótéri eszközök listája játszóterenként: Zoli játszóvár, 1 db kettős hinta, 1 db homokozó eszköz, 1 db kétszemélyes rugós játék, 2 db egyszemélyes rugó játék. A kötelező tájékoztatáshoz és nyilvánossághoz kapcsolódó további feladatok ellátásra kerültek. Lenti Város Önkormányzata a pályázat népszerűsítése érdekében vállalta, hogy a mérföldkő időszakában a lenti.hu. és lentikozosseg.hu oldalakon online hírt tesz közzé, valamint a Lenti TV-ben a beruházás megvalósításáról tudósít, továbbá sajtónyilvános projektátadó rendezvény megtartásáról gondoskodik a beruházást követően, illetve Lenti Város online felületein fotódokumentáció kerül feltöltésre a megvalósulásról. A pályázat népszerűsítésére, valamint a sajtónyilvános projektátadó rendezvény megtartására sor került.

Projekt befejezési dátuma: 2023. 06. 30.
 

 

  

  

  

        
 

https://ec.europa.eu/agriculture/

 

Összes látogató száma: 1291898
Jelenleg 288 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 724 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 596 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak