lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Közélet Kultúra Gazdaság Sport Egyéb Hírek
Közélet
Bemutatták a FIDESZ-KDNP jelöltjeit2019. Július 18. 15:23

Szerdán kora délután sajtótájékoztató keretében mutatták be a FIDESZ-KDNP októberi helyhatósági választásokon induló polgármester jelöltjét és képviselőjelöltjeit.

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
Nyári esték Kasza Tibivel2019. Július 8. 13:40

Múlt pénteken este a városi rendezvénytéren folytatódott a Lenti Nyári Esték 2019 programsorozat, melynek soron következő eseményén Kasza Tibor énekes, zeneszerző, televíziós személyiség és zenekara fellépését tekinthették meg az est vendégei.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Semmelweis nap Lentiben2019. Június 28. 12:03

Minden év július elseje a magyar egészségügy legjelesebb ünnepe, ugyanis 201 évvel ezelőtt, ezen a napon született meg az anyák megmentőjeként ismert Semmelweis Ignác, a gyermekágyi láz okának és gyógymódjának feltalálója. Ezen a napon országszerte köszöntik az egészségügyi dolgozókat és több helyen is elismerésekkel, jutalmakkal köszönik meg áldozatos munkájukat.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Másodfokú riasztásokat adtak ki felhőszakadás veszélye miatt2019. Június 21. 11:30

Több keleti megyében másodfokú riasztásokat adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat felhőszakadás veszélye miatt. Az érintett területeken a következő órákban rövid idő alatt jelentős mennyiségű csapadék hullhat.

 
továbbHozzászólások (0)
 
24 órán át nyeregben2019. Június 10. 23:06

Ragyogó nyári napsütés, igazi bringás időjárás várta mindazokat múlt hétvégén vasárnap és pünkösdhétfő napján, akik kilátogattak a Mocorgók az Egészségért és a Környezetért Egyesület 15. alkalommal megrendezett 24 órás kerékpáros maratonjára.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Erős emberek világbajnoksága Lentiben2019. Július 15. 11:23

Múlt héten pénteken délután a Thermal Hotel Balance****-ban tartott sajtónyilvános mérlegeléssel vette kezdetét az Ultimate Strongman 105 World Championship – Erős Emberek világbajnokság Lentiben, melynek hivatalos megnyitó ünnepségére és az első versenyszámokra szombaton délután fél négytől várták az érdeklődőket.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Helyi érték piknik Szent Flóriánért2019. Július 6. 9:56

Június elején a Templom téren egy piknik keretében hívta fel a figyelmet a Lenti és Térsége Vidékfejlesztési Egyesület a helyi értékekre. A „Helyi Érték Piknik Szent Flóriánért” címmel megszervezett önkéntes akcióprogramon a helyben és a térségben előállított élelmiszereket és fogyasztásuk előnyeit mutatták be kóstolóval egybekötve.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Elkezdődött a Nyári Esték 20192019. Június 23. 15:17

A korábbi évektől eltérően az időjárás pénteken este még kegyes volt a szervezőkhöz, így kellemes időben, zavartalanul kezdődhetett el a Nyári Esték 2019 címet viselő zenés programsorozat.

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
Elismerések a pedagógus napon2019. Június 13. 10:31

Hazánkban 67 éve, 1952 júniusa óta tartanak pedagógusnapot, melynek alkalmából az ország minden településén áldozatos és kiváló munkájuk elismeréseként adnak át tanári, tanítói okleveleket az ország legjobb oktatóinak.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Gyereknapi majális2019. Június 2. 20:56

A hagyományoktól eltérően Lentiben múlt héten vasárnap rendezték meg a gyereknapi majálist, melyet ezúttal az időjárás is kegyeibe fogadott és ragyogó nyárias időben mókázhattak kicsik és nagyok a művelődési központ előtti térre szervezett programokon.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Összes hír (Közélet)
Összes látogató száma: 763213
Jelenleg 35 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6290429 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1418487 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak