lenti.hu / Hírek
 
KezdőlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekű információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekű adatokHelyi értéktárVálasztásokTemető megszüntetés

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Közélet Kultúra Gazdaság Sport Egyéb Hírek
Közélet
Könyvbemutató az olimpiákról2017. Április 21. 15:14

Április 20-án este a Városi Könyvtár Lenti olvasótermében Kis János-Marosi Béla: „Királyok, királynők, örök barátságok avagy az ötkarika és a sakk csodálatos világa” című kötetének bemutatójára került sor.

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!2017. Április 15. 19:56

Húsvétkor, a keresztény hagyományok szerint Jézus Krisztus feltámadására emlékezünk. Az ünnepet negyven napos böjt előzi meg, ami Jézus böjtölésének és szenvedésének emléke.

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
Kiállítás megnyitó a könyvtárban2017. Április 6. 19:04

Szinte teljesen zsúfolásig megtelt április 8-án a városi könyvtár olvasóterme, ahol a Tánczos György festőművész által vezetett csoport, a Tánczos kör tagjainak munkából összeállított tárlat megnyitóját tartották.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Előadás a lelki szükségletekről2017. Március 31. 13:39

A közelmúltban Fábry Zoltán pszichológus tartott előadást „Lelki szükségletek a korai időszakban” címmel a Városi Könyvtár Lenti és a Zala Megyei Pedagógiai Szakszolgálat közös szervezésében zajló előadássorozat keretében.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Lenti a fehérvári kiállításon2017. Március 22. 9:02

Székesfehérváron az elmúlt hétvégén megrendezett V. Fehérvári Utazás kiállításon is bemutatkozott a Lenti termálfürdő és az új négycsillagos Thermal Hotel BALANCE szálloda.
Lenti egyben díszvendége is volt a kiállításnak.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Visszatér a hideg télies idő2017. Április 18. 5:25

Tovább hűl a levegő: a leghidegebb órákban mínuszokra is készülni kell, s néhol még napközben is csak plusz 3 Celsius-fokig melegszik a levegő. Emellett sokszor borús, csapadékos lesz az idő, több helyen havazhat is - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

 
továbbHozzászólások (0)
 
A közös együttműködés jegyében2017. Április 10. 10:03

A közelmúltban kötött együttműködési megállapodás jegyében tartottak közös útvonalbejárást a Mocorgók az Egészségért és a Környezetért Egyesület, illetve a Lenti és Térsége Polgárőr Egyesület tagjai.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Szelesebb idő várható2017. Április 3. 8:58

Napsütéses meleggel indul a jövő hét, de később borúsabb, szelesebb időre lehet számítani. Többször várhatók záporok, és mérséklődik a meleg is, a maximumok már inkább 15 Celsius-fok körül alakulnak majd - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Több napsütés várható a héten2017. Március 26. 19:48

Hűvösebben indul a hét, a leghidegebb órákban mínuszok is lehetnek, a maximumok 15 Celsius-fok körül alakulnak, de napsütéses, száraz idő lesz a jellemző, a hét végére ismét 20 fok fölé emelkedik a hőmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

 
továbbHozzászólások (0)
 
A forradalom hőseire emlékeztek2017. Március 16. 18:38

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc hőseire emlékeztek március 15-én szerdán délután Lentiben. A hagyományoknak megfelelően az ünnepségre a gimnázium előtt található emlékparkban került sor, ahol Horváth László polgármester köszöntötte a megjelenteket majd mondott ünnepi beszédet melyben felidézte a 169 évvel ezelőtt lezajlott forradalom és szabadságharc eseményeit.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Összes hír (Közélet)
Összes látogató száma: 557612
Jelenleg 113 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 4382682 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1015923 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak