lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Közélet Kultúra Gazdaság Sport Egyéb Hírek
Közélet
Megújult az óvoda és a bölcsőde2018. Március 23. 21:43

Pénteken délután fél négykor a Lenti Napközi Otthonos Óvoda és a Lenti Bölcsőde Vörösmarty úton található központi telephelyén ünnepélyes keretek között került sor a közel 200 millió forintból felújított és korszerűsített épület átadására.

 
továbbHozzászólások (0)
 
A hölgyeket köszöntötték2018. Március 14. 10:33

Hétvégén zsúfolásig megtelt Lentikápolna városrészben a kultúrház, ahol a közelgő nőnap alkalmából szombaton kora délután ünnepi műsorral köszöntötték a település fiatalabb és idősebb hölgyeit.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Fejlesztések Vörösmarty Iskolában2018. Március 11. 15:31

Múlt héten pénteken a Vörösmarty Általános Iskolában tartott sajtótájékoztató keretében Kajári Attila, a Zalaegerszegi Tankerületi Központ igazgatója mutatta be az intézmény fejlesztését megcélzó mintegy 760 millió forint értékű felújítási projekt részleteit.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Folytatódik a lehűlés2018. Február 25. 10:38

A következő napokban ismét többfelé várható havazás, az erős szélben hófúvás. Folytatódik a lehűlés, csütörtökön, a tavasz első napján néhol mínusz 20 Celsius-foknál is hidegebb lehet, azután viszont melegedés kezdődik, a hét végén helyenként plusz 9 fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Farsangi mulatság a művelődési központban2018. Február 15. 15:41

A tél utolsó hónapjában járva húshagyó kedd napján félelmetes és ijesztő maszkák sokasága igyekszik elűzni a fagyos telet, hogy végre megérkezhessen a kellemes tavaszi idő. Ilyentájt hagyományosan az iskolában és a városban is farsangi felvonulást és mulatságokat szerveznek.

 
továbbHozzászólások (0)
 
A forradalomra emlékeztek2018. Március 15. 23:17

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc hőseire emlékeztek március 15-én szerdán délután Lentiben. A hagyományoknak megfelelően az ünnepségre a gimnázium elött található emlékparkban került sor, ahol Horváth László polgármester köszöntötte a megjelenteket és idézte fel a 170 évvel ezelőtt lezajlott forradalom és szabadságharc eseményeit, majd Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos mondott ünnepi beszédet.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Lomtalanítási tájékoztató2018. Március 13. 15:47

Lenti Város Önkormányzata és a Lenti Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy 2018. március 19-29. közötti időszakban lomtalanítást szervez az alábbiak szerint:

 
továbbHozzászólások (0)
 
Időseket köszöntötték Lentiszombathelyen2018. Március 3. 22:50

Szombaton délután Lentiszombathely városrészben folytatódott az szépkorúak tiszteletére rendezett programsorozat. A településrész művelődési központjában Gáspár Lívia képviselő köszöntötte a meghívott vendégeket.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Az időseket köszöntötték Lentikápolnán2018. Február 18. 7:07

Az év második hónapja hagyományosan a szépkorúak köszöntésének időszaka, melynek kapcsán Lenti városrészeiben az időskorú lakosság tiszteletére rendeztek színes műsorokkal tarkított délutáni programokat

 
továbbHozzászólások (0)
 
Megkezdődött a választási értesítők kézbesítése2018. Február 12. 8:05

A Nemzeti Választási Iroda névre szóló küldeményében az országgyűlési választás kitűzéséről, és arról tájékoztatja a választópolgárokat, hogy szerepelnek a névjegyzékben. Az értesítők nyomtatása a február 9-i névjegyzéki állapotnak megfelelően pénteken kezdődött meg, azok kiküldésével az iroda a Magyar Postát bízta meg.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Összes hír (Közélet)
Összes látogató száma: 633665
Jelenleg 24 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 5197602 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1226321 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak