lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokKörnyezeti információkHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 Közélet Kultúra Gazdaság Sport Egyéb Hírek
Közélet
Meghívó 2023. Szeptember 27. 10:41

Lenti Város Önkormányzata Tisztelettel meghívja Önt 2023. október 6-án (pénteken) az Aradi Vértanúk tiszteletére tartandó megemlékezésre és azt követő koszorúzásra az Október 6-i Emlékparkba.

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
Forint kutyával a hazai kéktúra útvonalán2023. Szeptember 22. 9:17

Gombostűhegynyi hely sem maradt olvasótermünkben 2023. szeptember 19-én este, hiszen rengetegen voltak kíváncsiak Soós Ferenc és kutyája élményeire.

A találkozón Lapath Gabriella igazgatónő köszöntötte a tapasztalt túrázó, tájfutó Feri bácsit, Forintot és a megjelent érdeklődőket.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Kolping Családok találkozója2023. Szeptember 12. 7:25

Szombaton a Lentiszombathelyi városrészben került sor a XVII. Regionális Kolping Családi napra, amelyen – a Lenti Szent Katalin Kolping Család szervezésében – a Nyugat – magyarországi Kolping Családok és a helyi lelkiségi csoportok vettek részt.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Lentiben is elkezdődött a 2023-2024-es tanév2023. Szeptember 4. 10:27

Mintegy 850 diák kezdte meg tanulmányait múlt pénteken Lentiben a 2023-2024-es tanévben a megújult szervezeti formában működő Lenti Általános Iskola és Gimnáziumban. A helyi kézilabda csarnokban megtartott tanévnyitó ünnepségen a Lenti TV készítétett felvételeket melyet a hír folytatásában lehet megtekinteni.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Az államalapításra emlékeztek Lentiben2023. Augusztus 21. 8:36

Államalapító Szent István királyra emlékezett az egész ország augusztus 20-án. Lentiben a hagyományoknak megfelelően kora délelőtt Lendvai Zoltán plébános celebrálásával tartottak ünnepi szentmisét, majd az ünnepség a Templom téren folytatódott, ahol Horváth László polgármester köszöntötte a megjelenteket és mondott ünnepi beszédet, melyben felidézte Szent István király életének egyes szakaszait és történelmi visszatekintésében beszélt az uralkodó állapalapításhoz kapcsolódó fontosabb döntéseiről, intézkedéseiről.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Őszi fesztivált tartottak Lentiben2023. Szeptember 25. 7:54

A hétvégi esős időjárás miatt a művelődési központ falai közt került megrendezésre az idei évi Őszi Fesztivál, melyre a hűvösebbre fordult idő ellenére is sokan ellátogattak szombaton.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Családi program a könyvtárban2023. Szeptember 13. 7:36

Móka, mondóka és játék, könyvek és olvasás, kismotorok, ”száguldás” és ügyességi játékok, kicsik és nagyok – így zajlott a Könyvtárnyitogató Családi Délelőtt szeptember csodaszép szombatján.

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
Lomtalanítási tájékoztató2023. Szeptember 6. 13:54

Lenti Város Önkormányzata és a Lenti Hulladékkezelő Kft., mint Közreműködő tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy 2023. október 24 – november 07. közötti időszakban lomtalanítást szervez az alábbiak szerint.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Paksa Tibor válogatott fotói oldalunkon2023. Augusztus 21. 8:55

Paksa Tibor életműdíjas pedagógus, tárlatát, válogatott fotóit tartalmazza a cikk folytatásában látható gyűjtemény, amely több évtizedes tanári, sportvezetői, sportkedvelői, véleményformálói tevékenységének kis tükre.

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
Iskolaőr álláslehetőség Zala vármegyében2023. Augusztus 15. 7:20

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet Zala vármegyében több iskolaőri pozíció betöltésére, melyre várják a pozíció követelményeinek megfelelő jelentkezőket. A munkakör betöltéséhez középfokú végzettség, minimum szakmunkás bizonyítvány szükséges, feltétel a magyarországi állandó bejelentett lakcím, az erkölcsi bizonyítvány megléte és a magyar állampolgárság. A jelentkezőknek pszichológiai, egészségügyi és fizikai alkalmassági előszűrésen kell részt venniük.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Összes hír (Közélet)
Összes látogató száma: 1287684
Jelenleg 120 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 20559100 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 6531328 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak