lenti.hu / Önkormányzat / Elektronikus ügyintézés
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKépviselõtestületTelepülésrészekBizottságokHirdetmények, rendeletek, határozatok, pályázatokElektronikus ügyintézésAdó ügyÁltalános igazgatásSzociális ügyekÉpítés ügyEgyébEU pályázatokKözbeszerzésekKEK KH nyilvántartóKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 

Elektronikus Ügyintézés

 

Az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény (E-ügyintézési tv.), valamint a kapcsolódó jogszabályok alapján Lenti Város Önkormányzata 2018. január 1-jétől a szakmai feladatai ellátása során biztosítja az elektronikus ügyintézés szabályait egyrészt az arra kötelezett szervezetekkel, személyekkel másrészt az azt vállaló magánszemélyekkel való elektronikus kapcsolattartásban. Az E-ügyintézési tv. rendelkezéseit – főszabályként – a már folyamatban lévő ügyekben is alkalmazni kell.

Lenti Város Önkormányzata elérhetővé tette azokat az elektronikus űrlapokat, amelyeken keresztül a jövőben tematikus beadványok küldhetők az Önkormányzat felé. Ezek 2018. január 1-jétől elérhetőek az Önkormányzat honlapján (www.lenti.hu).
A beadványok és kérelmek letölthetőek az alább felsorolt menüpontok alól. Kitöltés és mentést követően beadványokat és kérelmeket az e-papír szolgáltatáson keresztül lehet megküldeni Hivatalunknak (Lenti Város Önkormámyzata, rövidnév: LENTIONK).

Az elektronikusan benyújtható illetékköteles eljárások megfizetésének részletes leírása az adott ügy menüpontja alatt található.

 

ELEKTRONIKUSAN INDÍTHATÓ ÜGYEK

Adó ügy

Általános igazgatás

Szociális ügyek

Építés ügy

Egyéb

Összes látogató száma: 786247
Jelenleg 38 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6452 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 4927 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak