lenti.hu / Önkormányzat / Elektronikus ügyintézés / Szociális ügyek / Ápoláshoz nyújtott települési támogatás
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKépviselõtestületTelepülésrészekBizottságokHirdetmények, rendeletek, határozatok, pályázatokElektronikus ügyintézésAdó ügyÁltalános igazgatásSzociális ügyekÉpítés ügyEgyébEU pályázatokKözbeszerzésekKEK KH nyilvántartóKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokKörnyezeti információkHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 

Ápoláshoz nyújtott települési támogatás:

Ápoláshoz nyújtott települési támogatás állapítható meg a kérelem benyújtásának napjától annak a Lentiben állandó lakóhellyel rendelkező személynek, aki 18. életévét betöltött, tartósan beteg hozzátartozója ápolását, gondozását végzi. Tartósan beteg az a személy, aki előreláthatólag három hónapnál hosszabb időtartamban állandó ápolást, gondozást igényel.
Ápoláshoz nyújtott települési támogatásra jogosult a hozzátartozó, ha családjában az egy főre jutó jövedelem nem haladja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 200 %-át (57000.- Ft).
Az ápolást végző személy számára egyidejűleg csak egy hozzátartozó ápoláshoz nyújtott települési támogatás állapítható meg, továbbá egy ápolt személyre tekintettel csak egy ápolást végző személy számára állapítható meg az ellátás.

A kérelmet a mellékelt nyomtatványon kell benyújtani személyesen Lenti Polgármesteri Hivatal Közigazgatási Osztályán, postai úton a 8960 Lenti, Zrínyi M. u. 4. címre, elektronikusan az ügyfélkapun keresztül.

A kérelemhez csatolni kell:
- a családban élők jövedelméről szóló igazolást, (kérelmező, valamint a kérelmező családjában élők kérelem benyújtását megelőző havi nettó jövedelméről szóló munkáltatói igazolás, nyugdíjfolyósító által megküldött éves igazolás, egyéb ellátást megállapító határozat),
- a háziorvos igazolását arról, hogy az ápolt tartósan beteg, valamint a szakvéleményét arról, hogy az ápolt állandó és tartós gondozásra szorul.

A megállapított ápoláshoz nyújtott települési támogatás összege az éves központi költségvetésben meghatározott alapösszeg 80 %-a (26 080.- Ft). Az ápoláshoz nyújtott települési támogatás folyósításának ideje szolgálati időre jogosít, ezért a támogatás összegéből 10 % nyugdíjjárulék levonásra kerül. A kifizetésre kerülő összeg 23 475.- Ft.

Letölthető nyomtatványok: World
                                                Pdf
 

Összes látogató száma: 1078901
Jelenleg 368 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 2021 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1584 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak