lenti.hu / Szerkesztőség / Felhasználási feltételek
 
KezdőlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekű információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekű adatokHelyi értéktárVálasztásokTemető megszüntetés

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 

Felhasználási feltételek

Szolgáltató

A www.lenti.hu honlap szolgáltatásait a (továbbiak: „Szolgáltatások”), Lenti Gyógyfürdő Kft., (Székhely: 8960 Lenti Táncsics  u 2/a., kapcsolat: szerkesztoseg@lentifurdo.hu ) a (továbbiakban „Szolgáltató”) tartja fent az oldal látogatója, a (továbbiakban a „Felhasználó”) részére.

Szolgáltatások: információszolgáltatás, eseménynaptár, cégadatbázis, szállásadatbázis, hirdetések elhelyezése, fotófeltöltés, videófeltöltés, belső levelező rendszer

Tartalom: ideértve, de nem kizárólagosan: fényképek, videók, zenefájlok,különböző szöveg vagy adatfájlok, illetve bármely meghatározott természetes személlyel kapcsolatba hozható adatok, üzleti titoknak minősülő adatok, egyéb információk, stb.

Általános rendelkezések

1. A fotófeltöltés, videófeltöltés, programbeküldés, apróhirdetés, belső levelező rendszer szolgáltatások díjmentesek. A szállás,vendéglátóhely-és cégfeltöltés alapadatokkal történő megjelentetése díjmentes. A bannerhirdetés elhelyezése illetve a kibővített információs szolgáltatás megjelentése a szállás, vendéglátóhely és cégadatbázis szolgáltatásokban díjköteles. A Felhasználó elfogadja, hogy a Szolgáltató a Szolgáltatások használatának feltételeit a honlapon közzétett értesítéssel egyidejűleg egyoldalúan megváltoztathatja, illetve a Szolgáltatások egyes elemeit megszüntetheti.

2. A Szolgáltatások használatából a felhasználási feltételekbe ütköző magatartás tanúsításakor a Szolgáltató külön értesítés nélkül, egyoldalúan - kizárhatja a Felhasználót.

3. A Felhasználó a Szolgáltatások használatával jelen felhasználási feltételeket elfogadja.

4. A Felhasználó elfogadja, hogy nem küld érvényes felhasználási engedély nélkül a hatályos szerzői jogi szabályozás védelme alatt álló Tartalmat a Szolgáltatások alkalmazásain keresztül, kivéve, ha a Tartalom szabad felhasználás alá esik. Jelen feltételért a Felhasználó szavatol és helytállási kötelezettséggel tartozik.

5.A Felhasználó elfogadja, hogy nem küld személyiségi jogokat sértő Tartalmat (kép,videó,szöveges anyag ) a Szolgáltatások alkalmazásain keresztül.

6. A Felhasználó által feltöltött Tartalmak az azt közzétevő Felhasználó nézeteit tükrözik, nem szükségképpen esnek egybe a Szolgáltató véleményével. Ha bármely Felhasználó úgy érzi, hogy valamely Tartalom kifogásolható, illetve jelen felhasználási szabályzatba ütközik, e tény bejelentésével -a Szolgáltató mérlegelés után - eltávolítja a kifogásolt Tartalmat és minden esetben törekszik így tenni elfogadható időközön belül.

7. A Szolgáltató saját belátása szerint a Felhasználó értesítése nélkül eltávolít minden másokat sértő Tartalmat, illetve ilyen esetben fenntartja a jogot a vétkes Felhasználó Szolgáltatásokból történő kizárására.

8.A szerkesztő fenntartja a jogot mindazon hozzászólások visszautasítására, illetve törlésére, amelyek bárki ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak, illetve ellentmondanak a felhasználási feltételeknek. Felhívjuk továbbá a hozzászólók figyelmét, hogy tartózkodjanak személyes adatok közlésétől, és más oldalakról átvett szövegek, szövegrészletek nem megfelelő formában történő közzétételétől. A hozzászólás szövege nem tartalmazhat HTML kódot. Ha a regisztráció során regisztráló által megadott bármelyik adat valótlannak bizonyul, úgy a felhasználó törlésre kerül, a hozzászólásaival és egyéb beküdött anyagaival együtt. Azok a hozzászólások is törlésre kerülnek, amelyek tartalma nem az adott témára vonatkozik.

9. A Felhasználó a Szolgáltatások használata során köteles tartózkodni harmadik személyeket sértő Tartalmak közzétételétől, amely különösen, de nem kizárólagosan a következő jellegűek:

 • megtévesztő,
 • rágalmazó,
 • gyalázkodó,
 • durva, erőszakos
 • gyűlöletkeltő,
 • felzaklató,
 • trágár,
 • pornográf, szexuális tartalmú,
 • fenyegető, támadó jellegű egy személyre nézve,
 • rasszista, mások vallási, nemzeti, nemzetiségi, szexuális irányultságra vonatkozik

vagy bármely más módon sérti a hatályos jogszabályokat.

Felelősség

 • A Szolgáltató kizárja felelősségét a Szolgáltatások hiányosságából eredő károk, a Szolgáltatások működésében keletkezett zavarok, időszakos szünetek, (pl: hálózati üzemzavar, stb) miatti kártérítési igények megtérítését illetően.
 • A Szolgáltató ellenőrzi a Felhasználó által közzétett Tartalmakat, de azokkal kapcsolatosan semmilyen felelősséget nem vállal.
 • A Felhasználó elfogadja, hogy a Szolgáltatások használata során az általa közzétett Tartalmakkal kapcsolatosan 3. személyeknek okozott kárigények megtérítése tekintetében korlátlan helytállási kötelezettséggel tartozik.
 • A Felhasználó köteles a hatályos jogszabályok rendelkezéseit betartani, ezek megszegéséért korlátlan helytállási kötelezettséggel tartozik.

Felhasználó kijelenti, hogy az oldal felhasználási feltételeit figyelmesen elolvasta és megértette.

Összes látogató száma: 570339
Jelenleg 117 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 10426 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 9417 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak