lenti.hu / Hírek
 
KezdőlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekű információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekű adatokHelyi értéktárVálasztásokTemető megszüntetés

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
vasbeton sze ...cnc betanito ...Épitö ipari ...Gyümölcsszed ...
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Közélet Kultúra Gazdaság Sport Egyéb Hírek
Sport
Idén is elrajtolt a 24 órás kerékpáros maraton2015. Június 23. 8:49

Immáron tizenegyedik alkalommal, viszont új helyszínen és a korábbi évektől eltérő útvonalt bejárva rajtolt el szombaton a Mocorgók az Egészségért és a Környezetért Egyesület hagyományosan megrendezett 24 órás kerékpáros maratonja.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Sikeres szereplés az úszó körversenyen2015. Június 12. 0:50

A közelmúltban Keszthelyen rendezték meg a Zala-Somogy megyei úszó körverseny utolsó fordulóját, melyen a Lenti Gyógyfürdő Úszó Klub fiatal versenyzői is rajtkőre álltak. Az balaton parti városban megtartott esemény az idei öt helyszínből álló versenysorozat záróversenye volt, melyről a lenti úszók ismét szép eredményekkel tértek haza.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Eredményesen a megyei diákolimpián2015. Május 12. 8:52

Három lenti oktatási intézmény fiatal sportolói is részt vettek a múlt hónap végén Zalaegerszegen megtartott megyei labdarúgó diákolimpia döntőjén, melyről szép eredményekkel tértek haza.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Bajnok a Lentikápolna csapata2014. Június 9. 22:49

Gólgazdag mérkőzésen, 5-1 arányú győzelemmel ünnepelte a lentikápolnai Lenti TSZ SE a megyei harmadosztályú bajnoki győzelmét a Lovászi ellen. A mérkőzést követően ünnepélyes keretek között Horváth László polgármester köszöntötte a csapatot és Györe Lászlóval, a Zala Megyei Labdarúgó Szövetség képviselőjével közösen adták át az érmeket és a kupát a csapat tagjainak.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Senior Teremlabdarúgó Kupa2014. Február 11. 0:35

Múlt hét végén a Vörösmarty Sportlövő és Szabadidős Egyesület szervezésében a Vörösmarty Általános Iskola tornatermében tartották meg a sportegyesület hagyományos senior teremlabdarúgó kupáját.

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
Öregfiúk mérkőzése a városrészben2015. Június 15. 9:26

Három hazai és egy idegen csapat részvételével szerveztek szombaton délután öregfiúk labdarúgó tornát Bárszentmihályfa városrész labdarúgó pályáján.

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
Nemzetközi úszóverseny Lentiben2015. Május 13. 9:34

Közel háromszáz regisztrált versenyző érkezett idén városunkba a Lenti Gyógyfürdő Úszó Klub szervezésében megtartott XVI. Kerka Kupa úszóversenyre, amely egyben a Zala-Somogy körverseny IV. fordulója is volt.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Mozdulj Lenti - Sportnap2014. Június 13. 2:08

Szerdán kora délelőttől “Mozdulj Lenti” címmel egész napon át tartó sport,-és egészségtudatos életmódot támogató programokra várták a mozgáskedvelőket a város központjába. Az “Egészséghíd” - Az egészséges Lentiért projekt keretében megtartott eseményre a délelőtti órákban a napközi otthonos óvodások csoportjai érkeztek, ahol a szervezők által kitalált memória és ügyességi feladatokat hajtottak végre a gyerekek.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Harcművészeti bemutatót tartottak2014. Április 29. 0:16

Múlt szombaton a Városi Művelődési Központban került megrendezésre a "Thai Chi Day" Harcművészeti bemutató, melyre a helyi csoportokon kívül a küzdősportok különféle irányzatainak művelői jöttek el az ország különböző pontjairól, hogy bemutathassák az általuk képviselt ágazat sajátosságait és mozgásvilágát.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Az egészséges életmód népszerűsítése a cél2014. Január 30. 0:34

Ez elmúlt hétvégén beköszöntött igazi télies időjárás és vele érkezett fagyos szél sem riasztotta vissza a kirándulástól mindazokat, akik vasárnap délelőtt részt vettek a Mocorgók az Egészségért és a Környezetért Egyesület által megtartott I. Lenti Egészségnap című rendezvény első programelemén, amely egy a város körüli utakon megtett könnyed gyalogtúrát jelentett a jelentkezőknek.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Összes hír (Sport)
Összes látogató száma: 564613
Jelenleg 109 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 4509428 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1077950 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak