lenti.hu / Hírek
 
KezdőlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekű információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekű adatokHelyi értéktárVálasztásokTemető megszüntetés

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
vasbeton sze ...cnc betanito ...Épitö ipari ...Gyümölcsszed ...
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Közélet Kultúra Gazdaság Sport Egyéb Hírek
Kultúra
Molnár István Életút kiállítása2015. Június 17. 11:19

Hétfőn este hatkor a Városi Művelődési Központ és a Honismereti Egyesület Lenti közös szervezésében Életút nyílt meg a Molnár István tervező grafikus munkáit bemutató kiállítás.

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
Elindult a Lenti Nyári Esték idei sorozata2015. Június 9. 8:30

Pénteken este a zsúfolásig megtelt rendezvénytéren közel másfél ezer ember várta, hogy elkezdődjenek a Lenti Nyári Esték 2015-ös évi programsorozatának első produkciói.

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
Apa és fia fotókiállítása2014. Augusztus 2. 22:02

Emberek, tárgyak, természeti formák képei láthatók a művelődési központban augusztus elsején megnyílt kiállításon. A csesztregi fotós család tagjai Kopecskó János és fia, ifjabb Kopecskó János hozta el műveit Lentibe.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Kiállítás a háború áldozatainak emlékére2014. Március 19. 0:08

Idén júliusban lesz kereken száz éve, hogy 1914 július 28-án Európában kitört az első világháború. Az összesen több mint 15 millió ember halálát okozó, négy éven át 1918 november 11-ig tartó küzdelem a korabeli gyarmat-és érdekeltségrendszer újrafelosztásáért indult. Az éveken át tartó véres pusztításnak számos Lenti környékéről besorozott katona is áldozatául esett.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Fotókiállítás a könyvtárban2014. Február 19. 0:28

A Városi Könyvtár Lenti szervezésében került sor kedden este Babics László fotóművész “Kaleidoszkóp” című kiállításának megnyitójára, mely az egykoron Lentiben élt fotós legszebb műveit mutatja be az érdeklődőknek.

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
Tíz falu orvosa2015. Június 11. 12:16

A 86. könyvhét első napján, dr. Fiedler Sándor néhai rédicsi körorvos életéről, családjáról szóló könyvet mutattak be hétfőn a városi könyvtárban.

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
Az apostolok nyomában2015. Május 15. 11:19

Jézus kiválasztott küldötteinek az apostolok életének bemutatásáról szólt Dr. Gürtler Katalin régész csütörtök este a Városi Könyvtár olvasótermében megtartott „Apostolok nyomában” című előadása.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Üvegre festett világ2014. Április 15. 23:55

“Színek, fények, érzések” címmel nyílt Bencze Irén üvegfestő alkotásait bemutató kiállítás megnyitóját tartották kedden kora este a város könyvtárának olvasótermében, ahol Lengyák István pedagógus köszöntötte a megjelenteket és beszédében méltatta a művésznő munkásságát, mutatta be életpályáját. A megnyitón közreműködött Horváth István Radnóti-díjas versmondó és Gyulavári Adrien.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Lenti filmes sikere a Savaria Filmszemlén2014. Március 11. 23:52

Március 7-én és 8-án került megrendezésre a szombathelyi Médiaközpont szervezésében az I. Savaria Filmszemle. A kétnapos fesztivál lebonyolításában részt vett többek közt a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság több vezető munkatársa, a Magyar Nemzeti Filmalap vezérigazgatója, illetve a Magyar Művészeti Akadémia főtitkára.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Stádium Társadalmi és Kulturális Hírlap bemutatója2014. Február 14. 0:58

"Lenti Város 35 éves" rendezvénysorozatában 2014 február 11-én került sor a "Stádium" Társadalmi és Kulturális Hírlap bemutatójára. A Városi Könyvtár Lenti szervezésében megtarott bemutató vendége volt Pozsgay Imre a folyóirat főszerkesztője, Fazekas István felelős szerkesztő és Deák Mór szerkesztő.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Összes hír (Kultúra)
Összes látogató száma: 564613
Jelenleg 109 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 4509431 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1077950 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak