lenti.hu / Hírek
 
KezdőlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekű információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekű adatokHelyi értéktárVálasztásokTemető megszüntetés

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Közélet Kultúra Gazdaság Sport Egyéb Hírek
Közélet
Több napsütés várható a hétenMa, 19:48

Hűvösebben indul a hét, a leghidegebb órákban mínuszok is lehetnek, a maximumok 15 Celsius-fok körül alakulnak, de napsütéses, száraz idő lesz a jellemző, a hét végére ismét 20 fok fölé emelkedik a hőmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

 
továbbHozzászólások (0)
 
A forradalom hőseire emlékeztek2017. Március 16. 18:38

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc hőseire emlékeztek március 15-én szerdán délután Lentiben. A hagyományoknak megfelelően az ünnepségre a gimnázium előtt található emlékparkban került sor, ahol Horváth László polgármester köszöntötte a megjelenteket majd mondott ünnepi beszédet melyben felidézte a 169 évvel ezelőtt lezajlott forradalom és szabadságharc eseményeit.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Anyagba zárt világ2017. Március 12. 20:30

Kővel, fával és veretes téglával dolgozva hozza létre alkotásait a nagyközönség előtt első alkalommal bemutatkozó Kárpáti János, kinek „Anyagba zárt világ” című kiállítását a városi könyvtárban március 7-től tekinthetik meg az érdeklődők.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Folytatódott az idősek köszöntése2017. Március 8. 14:51

Március első hétvégéjén szombaton Lentiszombathelyen, vasárnap pedig Máhomfán folytatódott a városrészek szépkorú lakosainak tiszteletére szervezett hagyományos programsorozat.

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
Lenti eddig mindent elkövetett2017. Március 3. 0:04

Lentiben a főleg női munkaerőt foglalkoztató Prevent Premium & Interior Kft. tulajdonosa hivatalosan is bejelentette a teljes dolgozói létszám – mintegy 100 fős állomány - leépítését 2017 február 28-i hatállyal. Az intézkedés a teljes magyarországi egységet érinti, a németországi központú, de bosznia-hercegovinai tulajdonú Prevent konszerna projektek és a gyártás Boszniába telepítésével a munkát mindhárom településen (Körmend szabászat - Interior gyártás: kézifék-, váltó- burkolat, könyöklo, muszerfal, fejtámla stb., Lenti, Nagykanizsa széria és egyedi üléshuzat varrás) beszünteti.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Lenti a fehérvári kiállításon2017. Március 22. 9:02

Székesfehérváron az elmúlt hétvégén megrendezett V. Fehérvári Utazás kiállításon is bemutatkozott a Lenti termálfürdő és az új négycsillagos Thermal Hotel BALANCE szálloda.
Lenti egyben díszvendége is volt a kiállításnak.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Múltőrző értékeink2017. Március 13. 12:59

Két helyi iskola összesen kilenc csapata vett részt azon a Lenti és Térsége Vidékfejlesztési Egyesület által „Múltőrző értékeink” címmel meghirdetett három fordulós vetélkedőn, melynek záró fordulóját március elején tartották a város könyvtárának olvasótermében.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Az új hotel is bemutatkozott a kiállításon2017. Március 10. 10:57

Március elején a Hungexpo Budapesti Vásárközpont területén immáron negyvenedik alkalommal került megrendezésre az évről évre több mint harmincezer látogatót vonzó utazás kiállítás, melyen a vásáron rendszeresen kiállító Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark mellett a idén Lenti első négycsillagos szállodája a tavaly megnyílt Thermal Hotel Balance**** is bemutatkozott.

 
továbbHozzászólások (0)
 
30 éves évforduló az iskolában2017. Március 6. 7:45

Immáron három évtizede, hogy a lenti Arany János Általános Iskola és AMI megnyitotta kapuit a diákok előtt és azóta minden éven a névadó költő születésnapjának évfordulójához közeli időpontban az intézményben a gyerekek számára kulturális, tudásfelmérő és sportvetélkedőket szerveznek.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Furulyás találkozó nyolcadszor2017. Március 2. 23:35

A megye nyolc zeneművészeti iskolájának harminc növendéke vett részt szerdán a város művelődési központjában megtartott VIII. Zala Megyei Furulyás Találkozón, ahol az arany, ezüst és bronz fokozatok mellett nívódíjak is kiosztásra kerültek.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Összes hír (Közélet)
Összes látogató száma: 551507
Jelenleg 90 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 4280400 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 965687 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak