lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Közélet Kultúra Gazdaság Sport Egyéb Hírek
Közélet
Decemberi programváltozás a fürdőn2019. November 6. 15:38

Az év elején kiadott városi programfüzetben feltüntetett, a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiaparkban megrendezésre kerülő programok közül két decemberi esemény kapcsán is változtatásról tájékoztatta szerkesztőségünket a Lenti Gyógyfürdő Kft. marketing osztálya.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Megújult a harangláb2019. Október 31. 14:50

Szerdán kora délután tartották Lentiben a hagyományos Halottak-napi megemlékezést, melynek keretében több helyszínen is koszorúzással tisztelegtek meg a múlt század háborúiban elesett hősök emlékművei előtt.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Megalakult az új képviselőtestület2019. Október 22. 22:00

Kedden késő délután a Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében tartotta alakuló ülését Lenti városának új képviselő-testülete. Az ülést a helyi választási bizottság elnöke, dr. Bagladi Zsolt nyitotta meg, mely során ismertette az októberi helyhatósági választások eredményét.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Tisztelt Lentiek!2019. Október 14. 20:19

Ez úton is szeretnénk köszönetet mondani Önöknek, aktivistáinknak és segítőinknek, mindazoknak, akik részt vettek az önkormányzati választásokon és a FIDESZ - KDNP jelöltjeit választották. Köszönjük azt a bizalmat, mellyel megtiszteltek bennünket. Az elmúlt öt év eredményeit nem érhettük volna el lakóhelyünk polgárainak összefogása nélkül.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Elkészült a Bottyán úti parkoló2019. Október 11. 9:42

Összesen 37 új modern szilárd burkolatú parkolóhelyet adtak át csütörtök délután Lentiben a Bottyán utcában. A korábbi parkoló állapota erősen megromlott az elmúlt években és már nem biztosította a lakók gépjárműveinek kulturált és biztonságos elhelyezését ezért a város önkormányzata saját forrás felhasználásával egy új modern parkoló kialakítása mellett döntött.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Borús idő várható a héten2019. November 4. 9:58

Borús, csapadékos idő lesz a héten, fokozatos lehűlésre is készülni kell, jövő vasárnap többfelé már a 10 fokot sem éri el a hőmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

 
továbbHozzászólások (0)
 
A forradalom hőseire emlékeztek2019. Október 23. 22:56

Az 1956-os forradalomra és szabadságharcra emlékeztek országszerte és Lentiben is történelmi esemény 63 éves évfordulójának napján. Városunkban szerdán délután négy órakor a Kormorán Együttes adott közel másfél órás koncertet a művelődési központ színháztermében, majd este fél hatkor ünnepi szentmisével kezdődött a megemlékezés, amely a Templom téren álló emlékműnél folytatódott.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Folytatódik a vénasszonyok nyara2019. Október 21. 8:21

Száraz, napos, meleg idő várható a jövő héten is. Hétfőn akár 28 fok is lehet, s a továbbiakban is csak néhány fokkal lesz hűvösebb - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Választás 2019 - Eredmények2019. Október 14. 9:49

Vasárnap este hét órakor az ország minden pontján bezárultak a szavazókörök és elkezdődött a 2019-es önkormányzati választások eredményeinek összeszámlálása. Lentiben összesen 6650 fő szerepelt a választásra jogosultak névjegyzékében, közülük 3612 fő vett részt a szavazáson, ami 54,32%-os, az országos átlag feletti részvételi arányt jelentett. Lentiben az összesített eredmények alapján  a következő öt éves ciklusban Horváth László vezetheti polgármesterként városunkat.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Megújult az ivóvíz és szennyvíz hálózat2019. Október 10. 8:51

Az útburkolattal együtt teljes ivóvíz ellátási rendszer és a szennyvízelvezető hálózat is felújítását és modernizálását is elvégezték annak a közel 40 millió forintos beruházásnak a keretében, melynek hivatalos átadó ünnepségére szerda délután került sor.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Összes hír (Közélet)
Összes látogató száma: 805163
Jelenleg 44 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6521778 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1479177 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak