lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztrljon, s adja fel aprhirdetst ingyen!
 
 
Keresend szavak:
Keress helye:
 
 
Tovbbi httrkpek...
 
 
 
 Közélet Kultúra Gazdaság Sport Egyéb Hírek
Közélet
Lakossági tájékoztatás2017. Július 21. 13:19

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy az országos tisztifőorvos 2017. július 20-án 00:00 órától 2017. július 23-án 24:00 óráig 2. fokú hőségriasztást rendelt el.

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
Semmelweis nap Lentiben2017. Július 11. 14:56

Minden év július elseje a magyar egészségügy legjelesebb ünnepe, ugyanis 196 évvel ezelőtt, ezen a napon született meg az anyák megmentőjeként ismert Semmelweis Ignác, a gyermekágyi láz okának és gyógymódjának feltalálója. Ezen a napon országszerte köszöntik az egészségügyi dolgozókat és több helyen is elismerésekkel, jutalmakkal köszönik meg áldozatos munkájukat.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Elhunyt Tantalics Béla 2017. Július 5. 15:12

Életének 94. évében elhunyt Tantalics Béla rubindiplomás pedagógus, helytörténész a Lenti Honismereti Egyesület titkára, számos Lenti és térsége történelmét bemutató könyv szerzője.

 

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
Ingyenessé válnak a közmûcsatlakozások2017. Június 30. 8:56

Ingyenessé válnak a közmûcsatlakozások július 1-jétõl a családoknak, valamint a kis- és középvállalkozásoknak (kkv), és ennek a körnek mérsékli vagy teljesen díjmentessé teszi a kormány a kapcsolódó eljárási díjakat, miközben csökkennek az ügyintézési határidõk is - jelentette be Bartal Tamás, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára pénteken sajtótájékoztatón Budapesten.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Folytatódik a kánikula2017. Június 26. 7:23

A következõ napokban ismét sok lesz a napsütés és melegszik az idõ: akár 37 Celsius-fok is lehet. Kezdetben elszórtan várható esõ, majd a hét második felében ismét többfelé várható zivatar. A hét végére már 30 fok alatt maradnak a maximumok, néhol csak 22 fokig melegszik a levegõ - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú elõrejelzésébõl.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Folytatódik a kánikula2017. Július 17. 0:09

Melegszik az idő a következő napokban: ismét 30 Celsius-fok feletti maximumok várhatók, pénteken akár 37 fok is lehet. Sok lesz a napsütés, a hét második felében lehetnek záporok, zivatarok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből.

 
továbbHozzászólások (0)
 
A hét közepétől mérséklődik a hőség2017. Július 10. 0:28

A hét elején még akár 37 fok is lehet, a hét közepétől mérséklődik a hőség, a hétvégén többfelé 25 fokig sem emelkedik a hőmérséklet. Emellett sok napsütés várható, de többször záporok, heves zivatarok is lesznek - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Kellemes nyári idõ várható2017. Július 3. 8:01

A hét elején néhol a 25 Celsius-fokot sem éri el a hõmérséklet, a hét közepére viszont ismét többfelé meghaladja majd a 30 fokot. Csak helyenként lehetnek záporok, zivatarok, sok napsütésre lehet számítani - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú elõrejelzésébõl.

 
továbbHozzászólások (0)
 
XIII. 24 órás maraton Lentiben2017. Június 26. 13:12

A tavalyi év esõs rajtjával ellentétben idén kánikulába hajló nyári hõségben rajtolt el a Mocorgók az Egészségért és a Környezetért Egyesület szervezésében immáron 13. alkalommal megtartott 24 órás maratoni kerékpározás.

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
Hõségriadó2017. Június 22. 9:18

Másodfokú hõségriasztást ad ki az országos tisztifõorvosi feladatokért felelõs helyettes államtitkár csütörtökön 0 órától jövõ hétfõn 24 óráig - közölte az Emberi Erõforrások Minisztériuma (Emmi) szerdán az MTI-vel.

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
Összes hír (Közélet)
Összes látogató száma: 575749
Jelenleg 7 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 4708927 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1159522 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak