lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztrljon, s adja fel aprhirdetst ingyen!
 
 
Keresend szavak:
Keress helye:
 
 
Tovbbi httrkpek...
 
 
 
 Közélet Kultúra Gazdaság Sport Egyéb Hírek
Közélet
Visszatér a nyári idő2017. Augusztus 13. 11:07

A következő napokban ismét sok lesz a napsütés és melegszik az idő: visszatérnek a 30 Celsius-fok feletti maximumok. A hétvégén viszont újabb hidegfront várható, záporokkal lehűléssel - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Vigyázat, trükkös csalók2017. Augusztus 9. 10:41

Az elmúlt napokban ismét megjelentek Zala megye több településén az úgynevezett „trükkös” csalók. Magabiztos fellépéssel, vannak, akik banki ügyintézőként vagy telefonon különböző szolgáltatóra hivatkozva igyekeznek manipulálni az áldozatokat, vannak akik önkormányzati dolgozónak adják ki magukat, így kérnek bebocsátást a sértettek otthonaiba és férkőznek az emberek bizalmába.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Innovációs körút 3.02017. Augusztus 3. 13:23

Az országban egyedülálló módon, tizenkét állomásos kerékpáros túra keretében járja végig választókörzete településeit Vigh László országgyűlési képviselő. Az „Innovációs körút” címre keresztelt projekt harmadik állomásként hétfőn délelőtt Resznekről indulva, Belsősárd, Külsősárd és Rédics településeket látogatta meg, majd a túra utolsó állomásaként Lentibe indult.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Strandok éjszakája2017. Július 31. 13:41

A Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark is csatlakozott idén a Magyar Fürdőszövetség "Strandok éjszakája" nevű országos kezdeményezéséhez, amely július 28-án pénteken került megrendezésre - nyilatkozta Kutfej Attila a Lenti Gyógyfürdő Kft. ügyvezető igazgatója.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Ebösszeírás2017. Július 27. 10:24

Lenti város közigazgatási területén az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 42/B. §-ában foglalt kötelezettségnek eleget téve 2017. július 15. napja és 2017. augusztus 31. napja között eb összeírásra kerül sor.

Az ebösszeírás során az ebtartóknak ebenként egy, a fenti jogszabályban meghatározott adattartalmú adatlapot kell kitölteni és azokat az önkormányzat rendelkezésére bocsátani.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Élő adás a Lenti termálfürdőből2017. Augusztus 10. 23:30

Csütörtök délután három órakor 30 perces élő Facebook adással a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiaparkból jelentkezett be Kandász Andrea televíziós műsorvezető, szerkesztő-riporter, akit Csuka Zoltán, a fürdő marketingvezetője kalauzolt végig a nyári élménymedencétől a Szent György Energiaparkon át egészen a tavaly megnyitott fedett élményfürdőig.

 
továbbHozzászólások (0)
 
A hét közepére visszatér a kánikula2017. Augusztus 7. 10:21

Változékony, többször csapadékos idő lesz a héten nagy hőingadozással: a hét közepére ismét visszatér a 38 fok körüli kánikula, a hétvégén azonban néhol már csak 20 fok körül alakulnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Lakossági tájékoztatás2017. Augusztus 1. 16:33

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy az országos tisztifőorvos 2017. augusztus 1-jén 00:00 órától 2017. augusztus 4-én 24:00 óráig 3. fokú hőségriasztást rendelt el.

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
Legyőzte a Halál-völgyét2017. Július 29. 19:19

Az Amerikai Egyesült Államokban rendezett Badwater ultramaratont a világ legnehezebb megmérettetései közt tartják számon, ahol a kaliforniai Halál-völgyének nevezett sivatagban pokoli körülmények közt 48 órás szintidő alatt kell teljesíteni a 217 kilométeres távot.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Folytatódik a City Cooperation program2017. Július 24. 8:10

Július elején az ausztriai Loipersdorfban került sor a három országot érint City Cooperation II. projekt nyitórendezvényére, melyen Werner Gutzwar, mint Fürstenfeld Város Polgármestere, mint a Keletstájer Városok Szövetsége Egyesület Elnöke, valamint LRin MMag. Barbara Eibinger Miedl, szlovén oldalról Dr. Aleksandra Pivec a Szlovén Köztársaság külföldön élő szlovénokkal foglalkozó Kormányhivatala képviseletében, magyar oldalról pedig Horváth László Lenti Város Polgármestere köszöntette a meghívottakat.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Összes hír (Közélet)
Összes látogató száma: 581639
Jelenleg 39 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 4740139 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1170432 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak