lenti.hu / Hírek
 
KezdőlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekű információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekű adatokHelyi értéktárVálasztásokTemető megszüntetés

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
vasbeton sze ...cnc betanito ...Épitö ipari ...Gyümölcsszed ...
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Közélet Kultúra Gazdaság Sport Egyéb Hírek
Gazdaság
Zala Megye Gazdaságáért díjat kapott a fürdő2015. Május 21. 9:18

A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara minden évben ünnepélyes keretek közt átadott elismerésekkel díjazza a megye gazdasági életében kiemelkedő tevékenységet végző és jelentős eredményeket elérő vállalkozásokat.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Lenti az Utazás 2014. kiállításon2014. Március 6. 0:01

Az elmúlt hétvégén (február 27. - március 2. között) zajlott Budapesten a Hungexpo területén Magyarország legnagyobb turisztikai kiállítása a 37. Utazás Kiállítás, ahová 40 000-en látogattak ki.

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
Bővülnek a fürdő nemzetközi kapcsolatai2014. Január 29. 10:54

Egy újabb cseh utazási irodával a prágai székhelyű CK Růžový panter utazásszervezővel kötött együttműködési megállapodást január elején a Lenti Gyógyfürdő Kft.

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
Innovatív projekttel a foglalkoztatásért2014. Január 17. 0:27

Csütörtök délelőtt, a művelődési központban került sor a "Mesterségek Tere – Innovatív foglalkoztatási program Délnyugat-Magyarországon a munkahely-teremtés érdekében" című program zárókonferenciájára.

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
Kampány az elektromos és elektronikai hulladék összegyűjtésére2014. Január 11. 0:00

Az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft. (OHÜ) négy nagy áruházlánc és két hulladékkezelő vállalkozás összefogásával elindította idei első kampányát: a következő öt hétvégén az elektromos és elektronikai (e+e) hulladék gyűjtésének fontosságára és lehetőségeire hívják fel a figyelmet.

 
továbbHozzászólások (0)
 
NAV: sok a hibás szja-bevallás2014. Május 15. 0:07

Sok a hibás szja-bevallás, a május elejéig benyújtott dokumentumok mintegy 18 százaléka bizonyult hibásnak; a számítási hibát és hasonló elírást az adóhivatal javítja, a személyhez kötött adatok korrigálásához azonban az adózó közreműködése szükséges - közölte az MTI kérdésére a Nemzeti Adó-és Vámhivatal (NAV) hétfőn.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Ingyenes készpénzfelvétel - Újabb módosítások a rezsicsökkentési törvényjavaslathoz2014. Február 6. 23:44

A bankok nem alkalmazhatnak a számlaszerződésben olyan feltételt, amely napi 150 ezer forintnál kevesebb készpénzt enged kivenni a bankjegykiadó automatából (ATM-ből) - ezt a saját, bizottsági módosító indítványát is elfogadta a parlament gazdasági és informatikai bizottsága, csütörtöki ülésén. - írja az MTI.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Javult a magyarok pozíciója az energiaárak összehasonlítása alapján2014. Január 28. 0:36

Tavaly júliusban a vizsgált 23 európai főváros közül csak Bukarestben költötték a fogyasztók jövedelmük nagyobb részét rezsiköltségekre, mint Budapesten; míg decemberben a román fővároson kívül már Pozsonyban, Prágában és Lisszabonban is jövedelmük nagyobb részét voltak kénytelenek villamos energiára és földgázra fordítani az ott élők - közölte a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) az energiaárak összehasonlítása alapján pénteken.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Fürdőbelépő-támogatás a Erzsébet program keretében2014. Január 12. 23:31

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány az Erzsébet-program keretében meghirdette a „Fürdőbelépő nyugdíjasok részére Erzsébet Kártyán” pályázatát. A pályázattal elnyerhető támogatást az Alapítvány gyógyfürdőkbe szóló belépőjegy formájában nyújtja, amelyet 2500 forintos önrész befizetése után az ország 60 gyógyfürdőjéből választva lehet legalább 5, de akár 33 alkalommal is igénybe venni.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Kiskeresetűek is igénybe vehetik a kedvezményt2014. Január 9. 0:18

Ez év január 1-jétől azok is igénybe vehetik a családi adókedvezményt, akik eddig nem tudtak élni a lehetőséggel - hívja fel a figyelmet a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szerdai közleményében. A kiskeresetűek az egészségbiztosítási és nyugdíjjárulékból is érvényesíthetik a családi kedvezményt, már a januári bér kifizetésekor is.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Összes hír (Gazdaság)
Összes látogató száma: 564613
Jelenleg 107 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 4509425 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1077949 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak