lenti.hu / Hírek
 
KezdőlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekű információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekű adatokHelyi értéktárVálasztásokTemető megszüntetés

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
vasbeton sze ...cnc betanito ...Épitö ipari ...Gyümölcsszed ...
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Lenti az Utazás 2014. kiállításon2014. Március 6. 0:01

Az elmúlt hétvégén (február 27. - március 2. között) zajlott Budapesten a Hungexpo területén Magyarország legnagyobb turisztikai kiállítása a 37. Utazás Kiállítás, ahová 40 000-en látogattak ki.

Az idei Utazás kiállítás keretében külön Karaván Szalon, Afrika Expo és Port Bringaexpo is megrendezésre került a négy nap során.

Összesen 30.000 ezer négyzetméteren 45 ország több mint 500 kiállítóval képviseltette magát és színes kulturális forgataggal, kedvező utazási ajánlatokkal fogadta a közönséget.
A rendezvény kiemelt témája volt a családi utazás.

A külföldi díszvendég Tunézia volt a hazai pedig Pécs és Matyóföld.

A hazai turisztikai régiók mindegyike képviseltette magát az Utazás kiállításon, ahol a helyi színeket, a kulturális értékeket, a továbbvihető hagyományokat és az aktív szabadidő eltöltési lehetőségeit kínálták a negyvenezres közönségnek.

Lentit hagyományosan immár 15-ik alkalommal a Lenti Gyógyfürdő Kft. és a helyi Tourinform iroda képviselte.

- Több százan fordultak meg a négy nap alatt standunknál. Népszerű volt az erre az alkalomra készített Lenti és a Kerka völgye című tájékoztató kiadványunk, amely a várost, a termálfürdő szolgáltatási kínálatát, a Szent György Energiaparkot, a fürdő szállásajánlatait valamint a főbb térségi látnivalókat mutatta be - nyilatkozta Csuka Zoltán a cég marketingvezetője.
Kelendő volt a Lenti város 2014. évi programkínálatát bemutató füzet is. Nagy sikere volt a fürdő standján rendezett nyereményjátéknak, amely keretében egy két személy részére szóló 3 napos wellness hétvégét lehetett nyerni. Tapasztalataink kedvezőek voltak a kiállítást illetően. Nagyobb érdeklődést és látogatószámot tapasztaltunk, mint tavaly.
A fürdő standjánál több olyan vendéggel is találkoztunk akik már megfordultak Lentiben, a fürdőben töltötték szabadságukat és jó eső érzés volt a kedvező élményeket és véleményeket hallani - összegezte tapasztalatait a marketingvezető.

A rendezvény ideje alatt a vásárközpont különböző helyszínein pedig a médiából ismert sztárok produkciói valódi fesztiválhangulatot teremtettek a látogatók számára.

Összes látogató száma: 564543
Jelenleg 120 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 4507170 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1077361 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak