lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokKörnyezeti információkHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Stádium Társadalmi és Kulturális Hírlap bemutatója2014. Február 14. 0:58

"Lenti Város 35 éves" rendezvénysorozatában 2014 február 11-én került sor a "Stádium" Társadalmi és Kulturális Hírlap bemutatójára. A Városi Könyvtár Lenti szervezésében megtarott bemutató vendége volt Pozsgay Imre a folyóirat fõszerkesztõje, Fazekas István felelõs szerkesztõ és Deák Mór szerkesztõ.

Az est házigazdái - Német Józsefné igazgató és Soós József költõ - valamint Horváth László polgármester köszöntötte a megjelenteket, majd zenével, verssel és dallal folytatódott a program. Dányi József citerán játszott, Szekeres Frigyesné, Magyar Lajos és Dányi József tolmácsolásában többek között Utassy József, Soós József, Ratkó József verseibõl hallhattunk válogatást, a Civil Nyugdíjas Klub Nefelejcs Dalköre pedig zalai nótacsokorral kedveskedett a megjelenteknek.

Az est második felében a szerkesztõség tagjai mutatták be a folyóiratot, szerkezeti felépítését, az ott dolgozó munkatársakat, beszéltek terveikrõl,a megvalósítandó célokról, melyet Pozsgay Imre így fogalmazott meg: "A Stádium a valós értékek közös mûhelye, a szellemi összefogás lapja kíván lenni."

Összes látogató száma: 1290301
Jelenleg 222 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 20609523 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 6549126 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak