lenti.hu / Hírek
 
KezdőlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekű információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekű adatokHelyi értéktárVálasztásokTemető megszüntetés

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Senior Teremlabdarúgó Kupa2014. Február 11. 0:35

Múlt hét végén a Vörösmarty Sportlövő és Szabadidős Egyesület szervezésében a Vörösmarty Általános Iskola tornatermében tartották meg a sportegyesület hagyományos senior teremlabdarúgó kupáját. Az átlagosan negyven év feletti játékosokból álló csapatok közül ez alkalommal három helyi illetőségű senior labdarúgókból, valamint egy pákai és egy szilvágyi játékosokból álló együttes vett részt a tornán.

hátsó sor balról: Nagy Zsolt,Mór András, Pesti Csaba, Tóth Tivadar
első sor balról: Balogh Lajos, Kulcsár Ernő, Boa Ferenc

Az elődöntők után végül a lenti Fregatt TK és a a szintén lenti Tip-Top csapata mérte össze tudását az első helyezettnek járó elismerésért, melynek eredményeként végül a Tip-Top csapata állhatott a dobogó legfelső fokára. A második helyen a Fregatt TK, a harmadik helyen a szervező VM Sportlövő csapata, míg a negyedik helyen a Páka együttese, az ötödik helyet pedig a Szilvágy csapata végzett.

Szervezők, különdíjasok balról: Tóth Tivadar, Vajmi Csaba, Göncz Gyula, Lelkes Sándor, Igazi Károly,  Horváth László polgármester, elöl Drávecz Gyula képviselő, Fehér Tibor VM Sportlövő elnök

A tornán ez alkalommal is díjazták a legeredményesebb játékosokat és a hétvégi mérkőzések során Göncz Gyula a VM Sportlövők játékosa kilenc góllal nyerte el a gólkirályi címet. A legjobb kapusnak járó elismerést Igazi Károly a Fregatt TK játékosa kapta, a legjobb játékosok díját pedig Vajmi Csaba (Páka) és Lelkes Sándor (Szilvágy) vette át.

Összes látogató száma: 570257
Jelenleg 105 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 4659327 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1133862 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak