lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Az egészséges életmód népszerûsítése a cél2014. Január 30. 0:34

Ez elmúlt hétvégén beköszöntött igazi télies idõjárás és vele érkezett fagyos szél sem riasztotta vissza a kirándulástól mindazokat, akik vasárnap délelõtt részt vettek a Mocorgók az Egészségért és a Környezetért Egyesület által megtartott I. Lenti Egészségnap címû rendezvény elsõ programelemén, amely egy a város körüli utakon megtett könnyed gyalogtúrát jelentett a jelentkezõknek.

A múlt vasárnap megtartott egész napos a testmozgást, az egészséges életmódot propagáló rendezvényen a fitnesz edzések különbözõ formával találkozhattak a résztvevõk, de az érdeklõdõk megismerkedhettek a thai box küzdõsporttal is. Azok számára akik pedig szerettek volna többet megtudni egészségi állapotukról, külön egészségügyi szûrést is biztosítottak a szervezõk.

A hideg sem riasztotta vissza a túrázókat

A közel harminc fõt számláló túrázó csapat visszaérkezése után a kora délutáni órákban Horváth László polgármester megnyitójával vette kezdetét a programok sokasága. Beszédében Horváth László elmondta, hogy a város eddig is és a jövõben is támogatni fogja  az egészséges életmódot és a mozgást népszerûsítõ megmozdulásokat és rendezvényeket, továbbá beszélt arról, hogy az elmúlt évek tevékenységeinek köszönthetõen a közelmúltban Lenti is megkapta a Kerékpárosbarát Település kitüntetõ címet, amelyet ez után egy éven át viselhet a város.

Az elsõ Lenti Egészségnap nem csak a mozgásról, hanem a kikapcsolódásról is szólt, hanem arról is, hogy az emberek kicsit mozduljanak ki a négy fal közül és közösen a családjukkal látogassanak el egy közösségi rendezvényre. Erre gondolván a szervezõk a kisgyerekkel érkezõ családok és szülõk részre külön játszósarkot alakítottak ki, ahol amíg a szülõk tornáztak és részt vettek a programokban addig, ha arra igény volt a gyerekekre a szervezõk felügyeltek.

Katus Attila edzésére érkeztek a legtöbben

A nap legtöbbek által várt és a legnagyobb létszámú aktív közönséget megmozgató eseménye minden bizonnyal a Katus Attila személyi edzõ, életmód tanácsadó, világ- és Európa–bajnok sportoló edzése volt, melynek kezdetére szinte teljesen megtelt a rendezvények helyet adó Arany János Általános Iskola és AMI tornaterme. A közel egy órás kiadós edzésprogramot követõen életmód tanácsokkal látta el a résztvevõket, majd ezt követõen pedig közös fotózásra invitálta az edzésen résztvevõket.

A szervezõk elmondása szerint a rendezvényen közel 250 fõ regisztrált résztvevõ érkezett és a látogatókkal, érdeklõdõkkel együtt a programra kilátogató vendégek összlétszáma megközelítette a 300 fõt.

A kora esti órákban véget érõ egészségnap tombolasorsolással zárult, melyen a regisztrált résztvevõk számára különbözõ sporteszközöket, sportruházatot és kisebb ajándékokat sorsoltak ki a szervezõk.

Összes látogató száma: 740280
Jelenleg 44 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6174522 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1396724 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak