lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Bõvülnek a fürdõ nemzetközi kapcsolatai2014. Január 29. 10:54

Egy újabb cseh utazási irodával a prágai székhelyû CK Rùžový panter utazásszervezõvel kötött együttmûködési megállapodást január elején a Lenti Gyógyfürdõ Kft.

A cég eddig inkább szlovákiai fürdõhelyekre utaztatott cseh turistákat, viszont az elmúlt évben a gyógyfürdõ vezetésének meghívására Lentiben járt képviselõik a fürdõben és a környéken szerzett tapasztalataik, élményeik alapján arról gyõzõdtek meg, hogy Lenti termálfürdõje révén kiválóan alkalmas arra, hogy felvegyék utaztatási célpontjaik közé ráadásul elsõként Magyarországról.

- A megállapodás eredményeként már most az év elején több turistacsoport foglalását regisztráltuk az idei évre a tavaszi és nyári idõszakra az általunk üzemeltetett Castrum Termálpanzióba - nyilatkozta Csuka Zoltán a fürdõ marketingvezetõje. Eddig más cseh utazási irodákkal is sikeres együttmûködést alakítottunk már ki, amely eredményeképp már több alkalommal is érkeztek hozzánk turistacsoportok Csehországból.

- A lenti fürdõ külföldre irányuló marketingkampányában az elmúlt években a német nyelvterületû országok (Ausztria, Németország) mellett, Csehország is hangsúlyos szerepet kapott, jelentõsen növeltük itt a reklámtevékenységünket pl. turisztikai kiállításokon, vásárokon veszünk részt, tanulmányutakat szervezünk utazási irodák és újságírók számára. Mindez azért fontos mivel Csehország az az ország ahonnan a leginkább növekszik a Magyarországra látogató turisták száma - hangsúlyozta a marketingvezetõ.

Összes látogató száma: 906931
Jelenleg 302 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 8125018 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1978204 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak