lenti.hu / Hírek
 
KezdőlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekű információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekű adatokHelyi értéktárVálasztásokTemető megszüntetés

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
vasbeton sze ...cnc betanito ...Épitö ipari ...Gyümölcsszed ...
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Bővülnek a fürdő nemzetközi kapcsolatai2014. Január 29. 10:54

Egy újabb cseh utazási irodával a prágai székhelyű CK Růžový panter utazásszervezővel kötött együttműködési megállapodást január elején a Lenti Gyógyfürdő Kft.

A cég eddig inkább szlovákiai fürdőhelyekre utaztatott cseh turistákat, viszont az elmúlt évben a gyógyfürdő vezetésének meghívására Lentiben járt képviselőik a fürdőben és a környéken szerzett tapasztalataik, élményeik alapján arról győződtek meg, hogy Lenti termálfürdője révén kiválóan alkalmas arra, hogy felvegyék utaztatási célpontjaik közé ráadásul elsőként Magyarországról.

- A megállapodás eredményeként már most az év elején több turistacsoport foglalását regisztráltuk az idei évre a tavaszi és nyári időszakra az általunk üzemeltetett Castrum Termálpanzióba - nyilatkozta Csuka Zoltán a fürdő marketingvezetője. Eddig más cseh utazási irodákkal is sikeres együttműködést alakítottunk már ki, amely eredményeképp már több alkalommal is érkeztek hozzánk turistacsoportok Csehországból.

- A lenti fürdő külföldre irányuló marketingkampányában az elmúlt években a német nyelvterületű országok (Ausztria, Németország) mellett, Csehország is hangsúlyos szerepet kapott, jelentősen növeltük itt a reklámtevékenységünket pl. turisztikai kiállításokon, vásárokon veszünk részt, tanulmányutakat szervezünk utazási irodák és újságírók számára. Mindez azért fontos mivel Csehország az az ország ahonnan a leginkább növekszik a Magyarországra látogató turisták száma - hangsúlyozta a marketingvezető.

Összes látogató száma: 564543
Jelenleg 121 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 4507189 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1077366 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak