lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokKörnyezeti információkHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Fürdõbelépõ-támogatás a Erzsébet program keretében2014. Január 12. 23:31

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány az Erzsébet-program keretében meghirdette a „Fürdõbelépõ nyugdíjasok részére Erzsébet Kártyán” pályázatát.

A pályázattal elnyerhetõ támogatást az Alapítvány gyógyfürdõkbe szóló belépõjegy formájában nyújtja, amelyet 2500 forintos önrész befizetése után az ország 60 gyógyfürdõjébõl választva lehet legalább 5, de akár 33 alkalommal is igénybe venni. A fürdõhelyszínek listája megtalálható az Erzsébet-program honlapján az Üdülõk és Szállásfoglalás menüpontban.

A „Fürdõbelépõ nyugdíjasok részére Erzsébet Kártyán” pályázati felhívásban foglaltak szerint a kedvezményezettek köre azon belföldi illetõségû, öregségi nyugellátásban részesülõ 60. életévét betöltött személyek, akiknek rendszeres havi teljes összegû ellátása nem haladja meg a 147 000 forintot, valamint további adóköteles jövedelemmel nem rendelkeznek.

A pályázati kiírásra kizárólag a www.erzsebetprogram.hu honlapon keresztül lehet jelentkezni.

A pályázatok benyújtási határideje: 2014. február 15.

A pályázat részleteirõl a www.erzsebetprogram.hu honlap Pályázatok oldalán tájékozódhat!

Továbbá az érdeklõdõk az alábbi elérhetõségeken kaphatnak felvilágosítást a pályázatról, ahol készséggel adnak tájékoztatást a pályázás menetérõl, vagy nyújtanak segítséget szükség esetén a pályázásban is. A telefonos ügyfélszolgálat munkanapokon 8 és 16 óra között fogadja hívásaikat!

Telefon: 06 1 371 3242
E-mail: ugyfelszolgalat@erzsebetprogram.hu

Összes látogató száma: 1290304
Jelenleg 235 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 20609601 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 6549183 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak