lenti.hu / Hírek
 
KezdőlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekű információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekű adatokHelyi értéktárVálasztásokTemető megszüntetés

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Hogyan váltsunk biztosítót?2012. November 23. 7:58

Ismét itt az év vége, október 30-al elkezdődött a kötelező biztosítási kampányidőszaka, így minden év végén évfordulóját „ünneplő” gépjármű tulajdonosnak lehetősége van KGFB-t váltani – amely még mindig az érintettek több mint kétharmadára igaz. Ahhoz hogy új biztosítást kössünk – amely az eddigi kampányokban az esetek 95 százalékában anyagi előnnyel járt a váltóknak/újrakötőknek -, november végéig le kell mondanunk a régi biztosításunkat és december végéig meg kell kötnünk az új szerződést.
 

Fontos az időzítés
A biztosítók árait október 30-a óta ismerhetjük, és az így kapott adathalmaznak könnyű feldolgozását és összehasonlítását lehetővé tevő kötelező biztosítási kalkulátorok november harmadika óta működnek. Érdemes a döntést november 20. körül meghozni, ugyanis ha ekkor elküldjük a levelet a biztosítónknak, akkor biztosan megkapja a hónap végéig, illetve ezért sem szabad az utolsó pillanatra hagyni a váltást.
Idén még kötelező volt október utolsó napján kihirdetniük a biztosítóknak a jövő évi kötelező biztosítási áraikat, amelyeket hatalmas reklámkampánnyal és még nagyobb árzuhanásokkal igyekeznek eladni a hazai autósoknak. Azonban jövőre már a biztosítók bármikor megváltoztathatják az új szerződőkre vonatkozó KGFB áraikat, amennyiben annak tényét két hónappal előre bejelentik.
 

Lemondás szükséges a KGFB váltáshoz
A kampány azért is tombol novemberben, mivel az autósok 65-70 százalékának még mindig az év legvégén van a kötelező biztosítási évfordulója – ami azt jelenti, hogy november hónapban fel kell mondania régi kötelező biztosítását, és decemberben egy újat kell kötnie, egyébként nem lehetséges a biztosító váltás. Ezért ne feledjük el ezeket megtenni, hiszen a kimutatások szerint a váltók 95 százaléka talál a kampányban a jelenleginél olcsóbb KGFB-t. Érdemes megjegyezni, hogy március elseje utánra előrehozott kötelező gépjármű felelősségbiztosítást már nem lehet kötni, és ha van kiegyenlítetlen kötelezős számlánk, akkor a váltás szintén nem lehetséges.

kotelezo.com
 

Összes látogató száma: 570256
Jelenleg 106 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 4659319 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1133862 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak