lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Álláslehetõség a rendõrségnél2011. December 13. 19:38

A Rendõrség pályázati felhívást ad ki 18-37 év közötti életkorú, érettségizettek számára, 2012. március 1-jén kezdõdõ munkavállalásra, a Rendõrség állományába történõ felvételre.

A pályázók a felvételi eljárást követõen kerülnek a Rendõrség állományába. Az érdeklõdõk 2012. január 06-ig nyújthatják be jelentkezésüket az erre szolgáló nyomtatványok kitöltésével a Baranya-, a Bács-Kiskun-, a Csongrád-, a Somogy-, a Szabolcs-Szatmár-Bereg-, valamint a Zala Megyei Rendõr-fõkapitányság humánigazgatási szolgálatához címezve. Ezt követõen kerül sor a pályázatok elbírálására, és a felvételi eljárás megindítására.

A felvételt nyert pályázókat 2012. március 1-jei hatállyal rendõrnek nevezik ki 12 hónap próbaidõ kikötésével. A próbaidõ elsõ felében felnõttképzés keretében kerülnek beiskolázásra az Adyligeti, a Körmendi, a Miskolci vagy a Szegedi Rendészeti Szakközépiskolába, ahol 6 hónapos felkészülést követõen rész-szakképesítést szerezhetnek. Ennek birtokában, a továbbiakban a szakképesítésük jellegének megfelelõen a határrendészeti szolgálati ágnál szolgálati feladatokat látnak el a Rendõrség által meghatározott rendõri szerv állományában.

A felvételt nyert pályázók már a képzés során, a próbaidõ alatt is pályakezdõ besorolású illetményre jogosultak.

Azok, akik sikeresen teljesítik a követelményeket, további lehetõséget kaphatnak a rendõr szakképesítés megszerzésére.

Olyan, érettségivel rendelkezõk jelentkezését várjuk, akik egészségesek, megfelelnek a kifogástalan életvitel követelményeinek, vállalják az erre vonatkozó ellenõrzések végrehajtását, valamint a hivatásos állománnyal járó elvárások, követelmények maradéktalan teljesítését, illetve tudomásul veszik alkotmányos jogaiknak – a leendõ hivatásos állományviszonnyal összefüggésben lévõ – törvény szerinti korlátozását.

További részletes felvilágosítást a Baranya MRFK, a Bács-Kiskun MRFK, a Csongrád MRFK, a Somogy MRFK, a Szabolcs-Szatmár-Bereg MRFK, valamint a Zala MRFK humánigazgatási szolgálata ad.

Összes látogató száma: 913922
Jelenleg 292 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 8536705 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 2117848 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak