lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokKörnyezeti információkHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Egy doboznyi szeretet...2011. December 11. 17:16

A Baptista Szeretetszolgálat nyolcadik alkalommal hirdeti meg a karácsonyi Cipõsdoboz akciót, amely egy nemzetközi kezdeményezés alapján honosodott meg Magyarországon. A mára széleskörû támogatással futó program révén a színes csomagolópapírba öltöztetett cipõsdobozok nem csak több tízezer nehéz sorsú belföldi és határon túli gyermek karácsonyi örömét, hanem a szeretet és együttérzés jelképét jelentik hazánkban is.

Lentiben a Jó Pásztor Keresztény Közösség tagjai vállalták magukra a Szeretetszolgálat önkénteseinek szerepét.

- Kezdünk belejönni az adományozásba, ennek a kultúrája kialakulóban van Lentiben is - tudtuk meg Peszleg Katalintól, az egyik önkéntestõl. - Ezúton szeretnénk megbecsülésünket kifejezni azok felé, akik az elmúlt két évben készítettek már ajándékot. Szerencsére egyre többen ismerik a Baptista Szeretetszolgálat által kezdeményezett karácsonyi akciót, mely az idén december elsejétõl tizenkilencedikéig tart.

- Mi kerüljön a dobozba? Azt szoktuk mondani, hogy a minden, amit az adományozó a saját gyerekének is adna. Az akció honlapján részletesen megtalálható, mi az, ami jobb, ha kimarad a dobozból, és mit javaslunk, hogy belekerüljön. A használt játékoknál, könyveknél szem elõtt kell tartani, hogy csak olyat ajándékozzunk, amivel akár még évekig örömöt okozhatunk a szerencsés gyermeknek. A dobozra célszerû ráírni, hogy milyen nemû és milyen korosztályú gyereknek szánjuk.

- Akinek eldõlt a szívében, hogy egy rászoruló gyermek számára ajándékot készít, célszerû a dobozt minél elõbb leadni, hiszen az ajándékokat még át kell válogatnunk és ki kell osztanunk, hogy a gyerekek megkaphassák õket karácsonykor.

Lentiben a Városi Mûvelõdési Központban, a Deák Ferenc út 7. szám alatt (CKÖ épület) hétköznapokon 9 órától 16:30-ig adhatók le a feldíszített és megtöltött cipõsdobozok. A kételkedõket biztosíthatjuk arról, hogy mindig a legjobb helyre kerülnek az ajándékok, oda juttatjuk el, ahol igazán szükség van egy cipõsdoboznyi szeretetre.

Összes látogató száma: 1290354
Jelenleg 227 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 20609954 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 6549435 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak