lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokKörnyezeti információkHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Több százan csatlakoztak az akcióhoz2023. Április 27. 12:10

Április 25-én csütörtökön több százan gyűltek össze, hogy csatlakozzanak a város önkormányzata által meghirdetett országos TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért környezetszépítő, hulladékgyűjtő akcióhoz.

A résztvevőket kora délelőtt a rendezvénytérre várták a szervezők, ahol Horváth László polgármester köszöntötte az önkénteseket, mely során elmondta Lenti városa már kilenc éve aktívan részt vesz országosan meghirdetett programban.

Az idei akcióban összesen 500 diák és 150 felnőtt vett részt, akik főként a helyi oktatási intézményekből érkeztek, továbbá több civil szervezet, helyi vállalkozás és közintézmény tagjai, dolgozói is csatlakoztak a városszépítéshez.

Horváth László elmondta, összesen 20 részre osztották fel a várost és a résztvevők több csoportra osztva reggel fél kilenc és délután fél három közt járták végig ezeket a területeket, ahol a rendező által biztosított hulladékgyűjtő zsákokba pakolták az elszórt kommunális hulladékot, melyet később a helyi hulladékkezelő munkatársai gyűjtöttek össze és szállítottak ki a feldolgozó telepre.

Összes látogató száma: 1290334
Jelenleg 211 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 20609780 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 6549307 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak