lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokKörnyezeti információkHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Új játszótér Bárszentmihályfán2023. Március 21. 10:49

A városrész lakóinak és gyermekeiknek társaságában avatták fel hétfőn délután Bárszentmihályfán a településrész központjában kialakított új játszóteret. Az átadón Horváth László polgármester köszöntötte a megjelenteket és ismertette a beruházás részleteit, mely során elmondta az új játszótér létesítésének költségeit a vidékfejlesztési program 15 millió forinttal támogatta, melyhez az önkormányzat 800 ezer forint önerővel járult hozzá. 

Horváth László polgármester elmondta, fontosnak tartják, hogy a gyerekek a digitális szórakoztató eszközök helyett inkább a szabadidős tevékenységeket válasszák, ezért is cél, hogy minél több olyan létesítmény jöjjön létre a városban és a településrészeken, ahol a kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a számukra megfelelő kültéri kikapcsolódáshoz szükséges eszközöket. Példaként említette Lentiben a polgármesteri hivatal mögött található játszóteret, amit már több mint egy évtizede használnak a gyerekek és ami pár éve egy köztéri sportparkkal is kiegészült.

A jelenlegi beruházás műszaki paramétereinek ismertetésekor elhangzott, hogy az új játszótéren egy játszóvár, homokozó, két egyszemélyes rugós játék és egy kettőshinta került létesítésre.

Fotó: Lenti TV

Összes látogató száma: 1184674
Jelenleg 403 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 19341676 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 5995333 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak