lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Tájékoztatója!2020. Április 21. 16:03

Tisztelt Termelők!

Az élelmiszeripari kistermelők, őstermelők kisméretű gazdaságok, sok esetben azonban ezek a kis gazdaságok egy-egy család megélhetésének forrásai is. A koronavírus-járvány ezen gazdaságok fennmaradását súlyosan fenyegeti. A járvány több hónapon keresztül megakadályozhatja a termékek fogyasztókhoz való eljutását, amely sajnos hosszú távon jelentős bevételkiesést eredményezhet.
Az élelmiszeriparra a vendéglátó egységek (éttermek, szállodák, bárok, kávézók, stb.) bezárása komoly hatást gyakorolt. A NAK felmérése szerint a termelői piacok egytől-egyig bezártak Zala megyében. A napi élelmiszerpiacok közül is csak Zalaegerszeg és Nagykanizsa piaca tart nyitva. A háztól való értékesítés is személyes találkozási alkalmakat és készpénzforgalmat igényel, amelyet a vásárlók kockázatosnak ítélhetnek meg a kialakult helyzetben és nem mindenkinek van lehetősége eljutni a termelő értékesítési helyére sem. Mindennek köszönhetően a termelők jelentős keresletcsökkenésről számolnak be.
A NAK Zala Megyei Szervezete - éppen fenti indokok miatt - azon dolgozik, hogy egy új rendszerben segítséget nyújtson a termelőknek abban, hogy termékeik eljussanak a fogyasztóhoz.
Egy összehangolt online értékesítési felületen dolgozunk „Termelőkkel a termelőkért”, amely közös kiszállítási alkalmakkal működtetve csomagokat/dobozokat juttatna el a fogyasztókhoz közvetlenül lakóhelyükre.
A csomagok az előre megrendelt termékeket tartalmaznák. Ehhez online rendelés és - reményeink szerint - akár call-center áll majd rendelkezésre, így a vásárlók telefonon és online is leadhatják megrendeléseiket. Azon dolgozunk, hogy a termelők körzetenként egy helyre beszállíthassák a megrendelt termékeiket és onnan - dobozok összekészítését követően - egy közös szállítással eljuthassanak a fogyasztóhoz a hét egy adott napján. Azt szeretnénk, ha legalább Zalaegerszeg és Nagykanizsa térségében, de lehetőség szerint akár Lenti, Letenye, Zalaszentgrót, Keszthely térségében is elinduljon a közös kiszállítás.

A közös értékesítést marketing tevékenységgel tudja támogatni a NAK Zala Megyei Szervezete. Így megkeressük az önkormányzatokat, helyi, városi tv csatornákat, rádiókat, online, facebook felületet alakítunk ki a működtetésre, reklámozásra.
 

Ehhez várjuk jelentkezésüket:

  • termelőkét, akik jelenleg is kiszállítanak és együttműködésben van fogadókészségük, kapacitásuk más termelői áruk szállítására is bizonyos körzetben
  •  termelőkét, akik szeretnék értékesíteni ily módon termékeiket

Várjuk ötleteiket, konstruktív javaslataikat is!
 

Jelentkezés,javaslatok beküldése:
Kirimi Zoltán megyei referens
E-mail: KirimiZoltan@nak.hu
Telefon: +36 70 523 9975

FIGYELEM!! Jelentkezés folyamatos
Hamarosan telefonon is felveszik kollégáim Önökkel a kapcsolatot!
Ne feledjék, mindezeket Önök nélkül nem tudjuk megvalósítani!

Üdvözlettel:
Sabján Krisztián
Zala megyei elnök
s.k.
 

Összes látogató száma: 905581
Jelenleg 339 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 8046562 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1946886 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak