lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Megalakult az új képviselőtestület2019. Október 22. 22:00

Kedden késő délután a Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében tartotta alakuló ülését Lenti városának új képviselő-testülete. Az ülést a helyi választási bizottság elnöke, dr. Bagladi Zsolt nyitotta meg, mely során ismertette az októberi helyhatósági választások eredményét. A tájékoztatóban elhangzott, hogy választáson Horváth László polgármester a FIDESZ-KDNP jelöltjeként egyedüli indulóként harmadik ciklusát kezdheti meg a város vezetőjeként, a testület megválasztott 8 tagja közül pedig mindannyian a FIDESZ-KDNP jelöltjeként vehetnek részt a testület munkájában.

Az ülés folytatásában a polgármester és a megválasztott képviselők eskütételére és a megbízólevelek átadására került sor, majd következő napirendi pontként megválasztották az alpolgármester személyét. A szavazás eredményeként a következő 5 éves ciklusban Drávecz Gyula az Arany János Általános Iskola és AMI pedagógusa társadalmi megbízatás keretében tölti be ezt a tisztséget.

A napirendek folytatásában a testület biztosságainak tagsága is megválasztásra került, a pénzügyi és városfejlesztési bizottság elnöki tisztségét, Ferenczi Róbert tölti be, tagoknak pedig Czigány Ádámot és Héra Józsefet választották. A kulturális és ügyrendi bizottságot a következő ciklusban Gáspár Lívia vezeti majd, Kiss Tamás és Vatali Ferenc tagokkal. Az egészségügyi és szociális bizottság vezetésével pedig dr. Fekete Zoltán képviselőt bízták meg, a bizottság tagjainak pedig Kiss Tamást és Héra Józsefet választották.

Az alakuló ülés utolsó napirendi pontjaként a polgármester és az alpolgármester tiszteletdíjáról, költségtérítéséről és illetményéről döntöttek a testület tagjai. Horváth László főállású polgármester havi illetménye bruttó 598.300 Ft lesz, költségtérítése pedig havi 89.745 Ft. Drávecz Gyula alpolgármester tiszteletdíja havi bruttó 269.235 forintban, költségtérítése pedig havi 40.385 forintban került megállapításra.

Összes látogató száma: 875956
Jelenleg 44 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6936911 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1544404 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak