lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Elkészült a Bottyán úti parkoló2019. Október 11. 9:42

Összesen 37 új modern szilárd burkolatú parkolóhelyet adtak át csütörtök délután Lentiben a Bottyán utcában. A korábbi parkoló állapota erősen megromlott az elmúlt években és már nem biztosította a lakók gépjárműveinek kulturált és biztonságos elhelyezését ezért a város önkormányzata saját forrás felhasználásával egy új modern parkoló kialakítása mellett döntött.

Az avató ünnepségen Horváth László polgármester elmondta, a 31 millió forint értékben megvalósult parkoló építése augusztus 20-án a munkaterület átadásával vette kezdetét melyet a munkálatok során a térkő és aszfalt burkolattal látták el, valamint kiépítésre kerültek a csapadékvíz elvezetéséhez szükséges közművek és a közvilágítást is bővítették a területen. Hozzátette, a parkolóban mostantól 36 darab 2,5méter széles és 5 méter hosszú beálló került kialakításra és egy darab mozgássérültek számára fenntartott szélesebb parkolóhely.

A beszédet követően Ipacs Bence plébános áldotta meg a létesítményt, majd az ünnepség végén Tiszai Zoltán a kivitelezést végző Zalaroad Kft. képviseltében, Horváth László polgármester, valamint dr. Fekete Zoltán jelképes szalagátvágással adták át a parkolót az erre lakóknak és közlekedőknek.

Összes látogató száma: 885677
Jelenleg 120 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 7019147 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1560275 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak