lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Aszfaltburkolatot kapott több útszakasz Lenti hegyen2019. Október 9. 7:00

Kedden kora délután Lenti hegyen került felavatásra az a több helyrajzi számon is elvégzett beruházás, melynek eredményeként a korábban szilárd burkolattal nem rendelkező földutakat modern aszfaltozott réteggel sikerült ellátni és a biztonságos közeledés érdekében kiszélesíteni.

Az avató rendezvényen beszédet mondott Horváth László polgármester, aki ismertette a beruházás műszaki paramétereit, mely során elmondta, a pályázati támogatással megvalósult munkák során 5787-es helyrajzi számú Kovács Borház felé vezető útszakasz 363,3 m hosszan, a 5769-es helyrajzi számú zártkerti út 124,74 m hosszan, a Harangláb útra merőleges 5739-es helyrajzi számú útszakasz pedig 425,33 m hosszan kapott szilárd aszfaltburkolatot. Hozzátette, a 75 millió forintos támogatáshoz az önkormányzat még 13 millió forint saját forrást tett hozzá és a beruházás során még Bárszentmihályfán, illetve Lentiszombathelyen is egy-egy útszakaszt is aszfaltburkolattal láttak el. Horváth László köszönetet mondott az előkészítő és kivitelezői munkában résztvevőknek, valamint a beruházással érintett telkek tulajdonosainak a közreműködését.

Az ünnepi beszédet követően Ipacs Bence plébános megáldotta az új útszakaszokat, majd Horváth László polgármester, Tiszai Zoltán a kivitelező Zalaroad Kft. képviselője és Kovács Tamás a Kovács Borház képviselője vágták át az átadást jelképező nemzeti szín szalagot és kívántak balesetmentes közlekedést az új útszakaszt használóknak.

Összes látogató száma: 830666
Jelenleg 42 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6637718 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1501120 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak