lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Megújult a rendelőintézet előtti járdaszakasz2019. Október 8. 8:58

Több mint 23 millió forint értékű beruházás keretében újult meg Lentiben a Kossuth út rendelőintézet előtti szakasza, valamint az Alkotmány út északi oldalán lévő járdák. Az említett útszakaszok hivatalos átadását múlt pénteken a rendelőintézet előtt tartották, ahol Horváth László polgármester ismertette a beruházás műszaki paramétereit.

Elmondta, a régi töredezett járdaszakasz helyére új esztétikus térköves fedés került, valamin a kivitelező Zalaroad Kft. több helyen kijavította az útszegélyeket, a pályaszerkezetet és a süllyesztett szegélyeket is. Hozzátette a fejlesztésre egy korábban benyújtott nyertes pályázat biztosította a kivitelezéshez szükséges anyagi forrást.

Az átadó ünnepségen dr. Fekete Zoltán önkormányzati képviselő, a rendelőintézet szakmai vezetője is köszöntötte a megjelenteket és méltatta a beruházás jelentőségét, melynek eredményeként a rendelőintézetbe járó betegek is már az új útszakaszon át juthatnak el az intézményhez.

 

Beszédben említést tett a rendelőintézet korábbi fejlesztésiről és a tervezett beruházásokról is, melyek kapcsán elmondta, hogy a jövőben közel 300 millió forint értékben az intézmény teljes eszközparkja megújul és korszerű 21. századi eszközökkel még magasabb színvonalon tudják biztosítani a település körzetének betegellátását.

Összes látogató száma: 822904
Jelenleg 47 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6593017 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1494866 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak