lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Megújult a Petőfi úti járdaszakasz2019. Október 1. 13:50

Hétfőn kora délután ünnepélyes keretek közt adták át városunkban a Petőfi úton található megújult járdaszakaszt, amely az önkormányzat saját beruházása keretében mintegy 22 millió forintból készült el.

A Petőfi úton legutóbb két éve zajlott hasonló mértékű útfelújítás, akkor ennek a szakasznak a teljes újraaszfaltozása történt meg, közel 20 millió forintos beruházás keretében, majd a közelmúltban szintén a Petőfi úton található háziorvosi rendelő felújításának 80 millió forintos és a családsegítő központ új épületének 70 millió forintból történő kialakítása valósult meg a város ezen részén.

A megnyitón Horváth László polgármester elmondta, az új járdaszakasz mindkét oldalon térkővel került kialakításra és ezen beruházás szervesen kapcsolódik az említett közintézmények felújításához, mivel ezen épületek megközelítése is mostantól akadálymentesé vált mindenki részére.

A beszédben elhangzott, hogy az új járda egy részének folytatása lesz a jövőben kialakításra kerülő és kibővülő Lenti-Máhomfa kerékpárút.

Az átadási ünnepség zárásaként Horváth László polgármester és a kivitelező Zalaroad Kft. képviseletében Tiszai Zoltán vágták át az átadást jelképező nemzetiszín szalagot.
 

Összes látogató száma: 830661
Jelenleg 42 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6637265 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1501115 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak