lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Lezárult a Nyári Esték 2019 sorozat2019. Augusztus 26. 13:44

Múlt hétvégén több száz fős nézőközönség látogatott ki a városi rendezvénytérre, ahol a Csík Zenekar élőzenés koncertjével zárult a Lenti Nyári Esték 2019 című programsorozat.

Az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvendő nyári rendezvénysorozat az idei évben némileg változott az előző évekhez képest, mivel a szervezők úgy döntöttek, ez alkalommal nem a mennyiségi, hanem a minőségi, előzenés előadásokat helyezik előtérbe.

Ennek a döntésnek köszönhetően a Lenti Nyári Esték sorozatban olyan három neves előadó és együttes egész estés előkoncertjének is részesei lehettek a látogatók, mint Ricky and the Drunken Sailors zenekar, Kasza Tibor és a Kasza Band, az Ismerős Arcok együttes és a fent említett Csík Zenekar. A sorozat előadói közt találkozhattunk még az estéket dallamos operett gálával indító Madách Színház művészeivel, a nagykanizsai Orff Ütőegyüttes tagjaival, a Nagykanizsai Fúvószenekarral és az Ataru Taiko Ütőegyüttessel, valamint a Kerka Táncegyüttes egész estés folklórestjét is megtekinthették az érdeklődők.

A szombati zárórendezvényen Horváth László Lenti város polgármestere köszöntötte a megjelenteket, beszédében méltatva a szervezők munkáját. Elmondta, a városi programok sora ezzel még ért véget, mivel szeptemberben az Őszi Fesztivál rendezvényére várják a vendégeket, ahol többek közt a Bagossy Brothers Company elő zenés fellépését élvezheti a közönség, majd októberben pedig a Kormorán Együttes látogat el Lentibe.

Összes látogató száma: 885457
Jelenleg 86 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 7015506 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1559466 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak