lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Negyven éve a pályán2019. Július 31. 21:33

A hazai csapat sikerével zárult múlt hétvégén a negyvenedik alkalommal megrendezett „Négy Város Labdarúgó Torna”, melyen a hagyományokat követve az 1979-ben városi rangot kapott Lenti, Barcs, Celldömölk és Körmend csapatai mérkőztek meg egymással.

A két napos rendezvény az FC Barcs – Körmend FC összecsapásával kezdődött majd a hivatalos megnyitón Horváth László polgármester köszöntötte a résztvevő városok csapatait, melyet Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság eredményhirdetése követett. A szombati program folytatásában a Lenti TE együttese mérte össze tudását a Celldömölk csapata ellen, amelyből 3:2 arányban a hazai csapat bizonyult sikeresebbnek.

Vasárnap kora délután folytatódtak a mérkőzések, melyet megelőzően Kovács Béla a Lenti TE elnökségi tagja köszöntötte az 1979-80-as Lenti bajnokcsapat egykori tagjait, majd emléklapot vehettek át a négy város tornák lebonyolításában résztvevő sportvezetők, labdarúgók, segítők.

A harmadik helyért vívott küzdelemben a Barcs és a Celldömölk játékosaik léptek a pályára, ahol kiegyensúlyozott szép játékkal végül a Celldömölk együttese érdemelte ki a bronzérmes helyet a dobogón.

A döntő mérkőzésen a Lenti TE és a Körmend együttese mérte össze tudását, melyen végül a hazai csapat bizonyult eredményesebbnek elnyerve ezzel az első helyezettnek járó elismerést.

A tornán a hagyományoknak megfelelően a kiemelkedő teljesítményt mutató játékosok is elismeréseket vehettek át, így a torna gólkirálya címet Piri Balázs (Celldömölk), a legjobb játékos címet, Németh József (Celldömölk), a legjobb hazai játékos címet Takács Gergő (Lenti TE), a legjobb kapus címet pedig Farkas Marcell (Körmend) érdemelte ki.

A torna végeredménye:
1. Lenti TE Creaton
2. Körmendi Football Club
3. Celldömölki VSE Vulkán Fürdő
4. FC Barcs

Összes látogató száma: 857041
Jelenleg 49 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6773787 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1524402 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak