lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Bemutatták a FIDESZ-KDNP jelöltjeit2019. Július 18. 15:23

Szerdán kora délután sajtótájékoztató keretében mutatták be a FIDESZ-KDNP októberi helyhatósági választásokon induló polgármester jelöltjét és képviselőjelöltjeit.

A tájékoztatón dr. Pál Attila a Fidesz helyi szervezetének elnöke elmondta, a város töretlen fejlődését, az elmúlt évek munkásságát és eredményeit figyelembe véve a helyi szervezet egyöntetűen Horváth Lászlót indítja polgármester jelöltként következő öt éves ciklusra. A lenti szervezet elnöke hozzátette, fontos szempont volt a döntésnél, hogy a városban jelenleg is folyamatban lévő és tervezett fejlesztések folytatódhassanak és a Lenti fejlődése Horváth László polgármester vezetésével a kitűzött célok mentén haladhasson tovább.

A sajtótájékoztató folytatásában bemutatásra kerültek a FIDESZ-KDNP képviselőjelöltjei is, dr. Pál Attila elmondta, új képviselőjelöltként Czigány Ádámot, a pénzügyi és városfejlesztési bizottságban jelenleg külsősként dolgozó fiatal építésztechnikust, a Le-Ko Kft. projektvezetőjét indítják.

Czigány Ádám bemutatkozásában elmondta, külsősként az eddigi ciklus során betekintést nyert a képviselők munkájába és sok tapasztalatot szerzett ezen a téren. Célja, hogy a szakmai felkészültségével a város fejlődését tudja szolgálni, valamint a Lenti TE csapatában végzett utánpótlás nevelői és labdarúgó tevékenysége kapcsán a sport terén is tanácsokkal szolgálhat a sportéletet érintő kérdésekben. Hozzátette, képviselőjelöltként szeretné a saját korosztályát is megszólítani és képviselni és az ő gondolataikat is tolmácsolni a város vezetése felé.

A továbbiakban bemutatkoztak a FIDESZ-KDNP további képviselőjelöltjei, aki jelenleg is a testület tagjai: Gáspár Lívia a Kolping Gondozási Központ vezetője, Máhomfa és Lentiszombathely városrészek képviselője, Kiss Tamás a Lenti Gyógyfürdő Úszó Klub elnöke, úszóedzője, Bárszentmihályfa településrész képviselője, Vatali Ferenc, a lentikápolnai városrész képviselője, a FEMAT Hungária Kft. dolgozója, Héra József a közép-magyarországi gazdaságfejlesztési hálózat irodavezetője, dr. Fekete Zoltán, a dr. Hetés Ferenc Szakorvosi Rendelőintézet szülész-nőgyógyász főorvosa, Ferenczi Róbert a Lenti Hulladékgazdálkodási Kft. ágazatvezetője, Mumor településrész képviselője és Drávecz Gyula az Arany János Általános Iskola és AMI tanítója.

A tájékoztatón részt vett a Vigh László a FIDESZ-KDNP országgyűlési képviselője, miniszteri biztos, aki elmondta: fontos, hogy az elmúlt kilenc év töretlen fejlődése Lentiben a keresztény-konzervatív értékrend mentén dolgozó városvezetéssel folytatódhasson a következő ciklusban is. Hozzátette, Lenti fejlődése országos mértékkel mérve is kiemelkedő, ami a jelenlegi városvezetésnek köszönhető, ezért is lényeges, hogy a mostani vezetés a következő öt évben is tovább dolgozhasson a település szépülésének érdekében.

A tájékoztató zárásaként Horváth László köszönte meg a bizalmat és jelölést:
- Nagy megtiszteltetés számomra a jelölés, ami azt mutatja, hogy bíznak bennem és támogatnak a FIDESZ-KDNP részéről. Úgy érzem, hogy azzal a munkával, amit az elmúlt időszakban a képviselőtestülettel együtt végeztünk, rászolgálunk arra, hogy ugyanaz a stáb induljon el a következő ciklusban. Az öt évvel ezelőtti ígéreteinket teljes mértékben, sőt még túl is teljesítettük. Ez köszönhető annak, hogy minden olyan lehetőséget megragadtunk, amivel a város fejlődésének érdekében dolgozhattunk, rendelkezésre álló forrásokat kihasználtuk és megvalósítottuk azokat a projekteket, terveket, amiket felvállaltunk.

Horváth László hozzátette, ezek a fejlesztések azért tudtak megvalósulni mert a képviselőtestületben megvan az egység, ami a fontos döntések meghozásakor előre lendítette a munkát, nem árnyékolta be politikai csatározás a testület tevékenységét és így mindenki a város érdekében dolgozhatott azon a szakterületen, amelyben a legjobban tudta támogatni az önkormányzatiság ügyét. Horváth László úgy fogalmazott, érzése szerint a választókkal a kapcsolat eddig és most is folyamatos, minden kérdést, kérést és felvetést meghallgatnak és igyekeznek megfelelni azoknak az elvárásoknak, amit a választók velük szemben támasztanak.

Elmondta, azért, hogy a város érdekében vállalt feladataikat tovább folytathassák kéri a FIDESZ-KDNP jelöltjeinek részére a választópolgárok támogatását, hogy a testület és polgármester vezetésével következő öt évben városunk, Lenti tovább haladhasson a fejlődés útján.

Összes látogató száma: 857002
Jelenleg 49 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6773746 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1524382 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak