lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Erős emberek világbajnoksága Lentiben2019. Július 15. 11:23

Múlt héten pénteken délután a Thermal Hotel Balance****-ban tartott sajtónyilvános mérlegeléssel vette kezdetét az Ultimate Strongman 105 World Championship – Erős Emberek világbajnokság Lentiben, melynek hivatalos megnyitó ünnepségére és az első versenyszámokra szombaton délután fél négytől várták az érdeklődőket.

A tavalyi nagy sikerű Megyék Csatája versenyt követően dőlt el, hogy az idei 105kg-os súlycsoportban versenyzők világbajnokságának Lentiben a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark ad majd otthont. A bajnokságra összesen 20 fő, magyar, cseh, szlovák, orosz, lengyel, ukrán, amerikai versenyző érkezett, hogy nyolc embert próbáló kihívásban mérje össze felkészültségét.

A szombati hivatalos megnyitón a versenyzők bevonulását követően Horváth László polgármester köszöntötte a résztvevőket, megemlítve, hogy Lentiben az idei évben is több nagy népszerűségnek örvendő sportesemény került megrendezésre és a városi fejlesztések is van olyan, amely a helyi sportélet további fejlődését hivatott támogatni.

A polgármesteri köszöntő után Kutfej Attila a Lenti Gyógyfürdő Kft. ügyvezető igazgatója is beszédet mondott, majd a megnyitót követően a 16 tonnás kamionhúzó versenyszámmal kezdetét vette a két napos megmérettetés.

Az első napon három versenyszámban – kamionhúzásban, izlandi kereszt cipelésben és hordópakolásban mérkőztek meg egymással a versenyzők, melyeken az összesítést követően az amerikai csapat gyűjtötte a legtöbb pontot.

A második napon délelőtt tíz után a Lenti Termálfürdő területén folytatódott a verseny, ahol vikingnyomás, traktorkerék forgatás, koffercipelés, rönknyomás, vasgolyóval guggolás számokban mérkőztek meg a versenyzők.

A délután öt órakor tartott eredményhirdetésen végül a lengyel csapat állhatott a dobogó legfelső fokára, őket az orosz és az ukrán csapat követte. A magyar csapatok közül az A csapat a hatodik, a B csapat a negyedik, a C csapat pedig a nyolcadik helyen zárta a versenyt.

A végeredmény:

1. Lengyelország
2. Oroszország
3. Ukrajna
4. Magyarország B. csapat
5. USA
6. Magyarország A. csapat
7. Csehország
8. Magyarország C. csapat
9. Szlovákia
 

Összes látogató száma: 857182
Jelenleg 43 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6773916 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1524463 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak