lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Semmelweis nap Lentiben2019. Június 28. 12:03

Minden év július elseje a magyar egészségügy legjelesebb ünnepe, ugyanis 201 évvel ezelőtt, ezen a napon született meg az anyák megmentőjeként ismert Semmelweis Ignác, a gyermekágyi láz okának és gyógymódjának feltalálója. Ezen a napon országszerte köszöntik az egészségügyi dolgozókat és több helyen is elismerésekkel, jutalmakkal köszönik meg áldozatos munkájukat.

Lentiben június 27-én kora délután a Városi Művelődési Központban került sor a város hagyományos Semmelweis-napi ünnepségére.

A rendezvényen Horváth László köszöntötte a megjelenteket, beszédében méltatva a szférában dolgozók elhivatottságát, áldozatkész munkáját.

Az idei évben kitüntetett egészségügyi dolgozóknak Horváth László polgármester és dr. Pál Attila a Zala Megyei Közgyűlés elnöke adott át elismeréseket.

Sok éves áldozatos és kiváló szakmai munkájáért elismerésben részesült Gerencsér Éva Rozália, a Dr. Hetés Ferenc Szakorvosi Rendelőintézet asszisztense, Beck Gyuláné, a Kolping Gondozási Központ Lenti és kistérsége intézmény gondozónője, Krasznai István, a Kolping Támogató és Foglalkoztató Központ támogatószolgálati gépjárművezetője, Pálla Miklós, az Országos Mentőszolgálat Nyugat-dunántúli Regionális Mentőszervezet Zala Megyei Kirendeltség Lenti Mentőállomásának mentő-technikusa és Somoskői Ildikó, a Bölcsőde Lenti intézményének konyhai kisegítője.

A rendezvényen közreműködtek: dr. Geresits Gizella nyugalmazott gimnáziumi tanár, és az Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola növendékei. Az ünnepség állófogadással zárult, melyen dr. Pál Attila a Zala Megyei Közgyűlés elnöke mondott pohárköszöntőt.

Összes látogató száma: 858121
Jelenleg 41 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6787695 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1525083 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak