lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
24 órán át nyeregben2019. Június 10. 23:06

Ragyogó nyári napsütés, igazi bringás időjárás várta mindazokat múlt hétvégén vasárnap és pünkösdhétfő napján, akik kilátogattak a Mocorgók az Egészségért és a Környezetért Egyesület 15. alkalommal megrendezett 24 órás kerékpáros maratonjára.

A korábbi évektől eltérően idén nem csak időpont, de a maraton útvonala is megváltozott mivel a Bánffy út felújítási munkálatai miatt azt a szakaszt ki kellett hagyni, így a szervezők egy új valamivel rövidebb és könnyebb útszakaszt találtak ki a résztvevők számára.

Kovács Erik a szervező egyesület elnöke elmondta, a dátum és az útvonal módosulása miatti előzetes félelmeik szerencsére nem igazolódtak be, amit legjobban az bizonyít, hogy már az első napon közel kétszáz indulót regisztráltak, akik közül a jó időnek köszönhetően nagyon sokan egészen késő éjszakába nyúlóan rótták a köröket. Hozzátette, a korábbi évek gyakorlatától eltérően az útvonal rövidülése miatt, a kerékpárosoknak ezúttal 10 kört, azaz 45 kilométert kellett tekerniük, hogy átvehessék a minimumot teljesítőknek járó érmet.

A 24 órás csapat: Barabás Ádám, Berkes Marcell, Czigány Levente, Gazdag Mátyás, Hermán Zsombor, Horváth Martin, Hosszú Márk, Kovács Levente, Németh Dávid, Nyári Ákos, Ujj Barnabás, Völgyi Viola

A maraton a hagyományoknak megfelelően délután három órakor a Vörösmarty úti iskolában felállított bázistól indult, majd a Vörösmarty út - Kossuth út – Bethlen út – Béke út – Kossuth út – Sugár út – Vörösmarty útszakaszon folyamatosan haladva ért véget vasárnap délután háromkor.

A rendezvényt záró eredményhirdetés során összesen 12 kerékpáros vehette át a legkitartóbb 24 órát tekerő bringásnak járó oklevelet, valamint a szervezők díjazták a legidősebb és legfiatalabb résztvevőt is. Az számadatok ismertetésekor elhangzott, a 24 órát tekerők összesen 64 kört és ezáltal 275km-t tettek meg a nap végéig 271 regisztrált résztvevőt számláló kerékpáros rendezvényen.

A maraton tombolasorsolással zárult, ahol számos apró ajándék mellett egy mountain bike kerékpár is gazdára talált.

Összes látogató száma: 858103
Jelenleg 47 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6787665 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1525072 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak