lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Átadták az új kerékpárutat2019. Május 19. 23:02

Mintegy 67 millió forintos beruházással valósult meg a közelmúltban Lenti legújabb kerékpárút-szakasza, melynek ünnepélyes avatására múlt héten pénteken délután a tűzoltóság előtti szakaszon került sor.

A „Fenntartható közlekedésfejlesztés Lentiben” című pályázat keretében megvalósult több mint egy kilométer hosszú útszakasz a Béke úton végighaladva köti össze a Kossuth utcát a lentikápolnai kerékpárúttal ezáltal biztosítva a kerékpárosok zavartalan közlekedését a Táncsics utca ipari területei, a kisvasút és Lenti Termálfürdő, valamint a lendvadedesi vagy épp a rédicsi kerékpárút irányába.

Az ünnepélyes átadón beszédet mondott Horváth László polgármester, aki ismertette a beruházás részleteit, valamint beszélt a város kerékpárút hálózatának jövőbeni fejlesztési terveiről is.

A rendezvényen beszédet mondott Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos, valamint dr. Pál Attila a Zala Megyei Közgyűlés elnöke.

A Le-Ko Kft. kivitelezésben megvalósult kerékpárutat Ipacs Bence plébános áldotta meg, majd az ünnepélyes szalagátvágást követően az átadón megjelent kerékpárosok vették birtokba az új útszakaszt.

Összes látogató száma: 858110
Jelenleg 45 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6787682 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1525079 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak