lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Majális Lentiben2019. Május 1. 22:58

A májusi eső aranyat ér, tartja a mondás és az elmúlt években szinte minden majálisra meg is érkezett az égi áldás ízelítője, de az idei évben az égiek a kegyeikbe fogadták a munka ünnepét és kellemes tavasziasan meleg némi szellős hűsítővel fűszerezett időjárás várta szerdán a Templom téren kora délután megtartott majálisi programokra érkezőket.

Az idei majálison kicsik és nagyon egyaránt megtalálhatták a számukra legkedvesebb elfoglaltságot, a gyerekeket a templom előtti zöld területen népi játszóház várta, ahol számos érdekes és olykor kihívást jelentő játékkal tölthették az idejüket. Három órától a művelődési központ előtti téren helyi művészeti csoportok fellépését tekinthették meg az érdeklődők, majd négytől Harisnyás Pipik „Kalandozás a világ körül” címmel, Jurina Bea és Kovács Kata várta interaktív zenés műsorral a gyerekeket.

A folyatásban Debrei Zsuzsa és Bot Gábor színművészek léptek színpadra, akik az idősebb korosztály számára összeállított operett-musical és retro műsorral kedveskedtek a hallgatóságnak.

A színpadi programok mellett, a rendezvénytéren mobil játszóház, légvár és vidámpark várta a majálisra látogató városlakókat.

Összes látogató száma: 830531
Jelenleg 44 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6633768 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1500962 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak