lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Megújult a lentikápolnai művelődési ház2019. Március 18. 10:36

Múlt héten szombaton nőnapi programmal egybekötött átadó ünnepségre várták Lentikápolna városrész lakosságát, a mintegy 70 millió forint értékű beruházás eredményeként megújult helyi művelődési ház hivatalos átadásának alkalmából.

Részben pályázati, részben pedig saját forrás felhasználásával közel 70 millió forintból újult meg Lentikápolna település közösségi épülete, melynek részeként nyílászáró cserét, teljes energetikai korszerűsítést, külső szigetelést, új fűtési rendszert és energiahatékony napelemes megoldásokat kapott az épület. A felújítás során megújult az előtér és a színházterem, új vizesblokkok kerültek kialakításra és akadálymentesítetté kaz épületet, valamint a művelődési központ eszközparkjának bővítésére is sor került.

A szombati avató ünnepségen beszédet mondott és a nemzetiszín szalag átvágásával átadta az épületet Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos, dr. Pál Attila a Zala Megyei Közgyűlés elnöke, Horváth László polgármester és Vatali Ferenc a városrész önkormányzati képviselője.

A hivatalos átadót követően a városrész hölgyeinek tiszteletére rendezett hagyományos nőnapi ünnepséggel folytatódott a szombati program, melyen a település férfi lakói ismét meglepetésekkel teli szórakoztató műsort adtak elő a megújult színházteremben összegyűlt közönség előtt.

Összes látogató száma: 763207
Jelenleg 39 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6290379 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1418475 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak