lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Folytatódik a 24 város projekt2019. Március 13. 14:37

2019. március 7-én az ausztriai Hartberg városában került megrendezésre a „24 Cities Forums” (24 város Fórum) rendezvény a City Cooperation II. projekt keretében, melyen a városok képviselői számára lehetőséget biztosított a háromoldalú kapcsolatépítésre.

Ehhez kapcsolódóan minden országból egy - egy előadás került megtartásra, amelyekben az adott város által a projektben és a projekthez kapcsolódó fejlesztéseket mutattak be.

Szlovén részről Katja Ertl, Ptuj város turisztikai irodájának munkatársa tartott előadást Ptuj város képviseletében a belvárosi üzletek, helyi vállalkozók összefogásáról.

Osztrák részről Christian Ortauf a Fedlbach-i turisztikai egyesület elnöke a „Modestrasse Feldbach” (Feldbach - divatutca) projektet mutatta be, amely Feldbach leghosszabb utcájában 30 divat-ruházati üzlet összefogásával született meg, melyhez kapcsolódóan több sikeres akció, rendezvény született a városban.

Magyar részről a zalai városok képviseletében Horváth László Lenti város polgármestere mutatta be Lenti városhoz, illetve a projekthez kapcsolódó fejlesztéseket, mint pl. zöldváros, geotermikus energia felhasználására vonatkozó; helyi termékek forgalmazásának hálózatfejlesztéséhez kapcsolódó fejlesztéseket stb. A rendezvény fő programelemeként a Háromoldalú Együttműködési Paktum ünnepélyes aláírása történt meg a 24 város képviselőinek részéről.

Az együttműködés területei a közös kommunikáció, városok közös képviselete politikai és adminisztratív szinten. További terület a városok, mint a régió egyéni profilú és országosan észlelhető motorjainak, pozíciójának illetve az együttműködés egészének koordinálása és továbbfejlesztése. Valamint az innovatív és helyalapú vásárlóerő-megtartó rendszerek közös fejlesztése és megvalósítása A projekt keretében kifejlesztett közös projektek folytatása, támogatása, digitális változások kezelésére irányuló közösségi intézkedések összehangolása stb.

A rendezvényen résztvevők megtekinthették a projekt eddigi eredményeit és a projekt fejlesztésekről készült poszter bemutatót.

Összes látogató száma: 728587
Jelenleg 39 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6083032 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1381628 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak