lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
A Lenti Termálfürdő ad otthon az erős ember világbajnokságnak2019. Február 21. 13:17

Az idei évre tervezett számos új és hagyományos városi sportrendezvény mellett egy igazán rangos nemzetközi eseménynek is otthont ad Lenti városa, mivel ez év júliusában a Lenti Termálfürdőben került megrendezésre az Ultimate Strongman -105kg Team World Championship címet viselő erős ember világbajnokság, melynek részleteiről szerdán kora délután a Thermal Hotel Balance konferenciatermében tartottak sajtótájékoztatót.

A tájékoztatón jelen volt Horváth László, Lenti város polgármestere, Kutfej Attila a Lenti Gyógyfürdő Kft. ügyvezető igazgatója, Darázs András a VB versenyigazgatója és Gadó András a VB technikai vezetője.

Horváth László elmondta, a város vezetése évek óta nagy figyelmet fordít az egészséges életmódot népszerűsítő sportrendezvények támogatására és számos a témához kapcsolódó civil szerveződésű egyesület is működik a városban, melyek több mára hagyománnyá vált rendezvényt szerveznek meg évről-évre ezzel is propagálva a sport, -és egészségközpontú életmódot. Hozzátette, az idei évben megrendezésre kerülő világbajnoksággal pedig a város egy rövid időre a media által nemzetközi színtéren is bemutatkozhat.

A versenyigazgató és a technikai vezető tájékoztatójában elmondta, a verseny 2019. július 13-14-én kerül lebonyolításra, mely során 10 országból érkeznek résztvevők, hogy a fürdő előtti parkoló területen és a fürdő zöldterületein megtartott 7 versenyszámban összemérhessék felkészültségüket. Az előzetes jelentkezések alapján az európai országok mellett az Egyesült Államokból és Oroszországból is érkeznek majd résztvevők és a szervezésben Magyarország mellett Ukrajna is részt vesz.

Összes látogató száma: 728577
Jelenleg 36 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6082928 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1381609 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak