lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Kultúra napja Lentiben2019. Január 22. 8:09

A magyar kultúra napját 1989 óta ünnepeljük meg január 22-én, annak emlékére, hogy – a kézirat tanúsága szerint – Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le Csekén a Himnusz kéziratát.

Az évfordulóval kapcsolatos megemlékezések alkalmat adnak arra, hogy nagyobb figyelmet szenteljünk évezredes hagyományainknak, gyökereinknek, nemzeti tudatunk erősítésének, felmutassuk és továbbadjuk a múltunkat idéző tárgyi és szellemi értékeinket.

Lentiben hétfőn este fél hatkor a város művelődési központjának aulájában Kovács Zoltán fotós, pedagógus kiállításának megnyitójával vette kezdetét a hagyományos kultúra-napi program, melyen Horváth László polgármester mondott köszöntőt. A várossá válás 40 éves évfordulójának alkalmából bemutatott fotókiállításon olyan fényképek kerültek bemutatása, melyeken Lenti elmúlt négy évtizedes történelmének és a település fejlődésnek fontosabb momentumaiba nyerhetnek bepillantást a látogatók.

Az est további részében a művelődési központ színháztermében folytatódott a program, melyen Kautzky Armand színművész és Udvarhelyi Boglárka énekesművész „Magyarnak lenni” című zenés-verses estjét tekinthették meg az érdeklődők. A rendezvényen közreműködött a Kerka Táncegyüttes.

Összes látogató száma: 797274
Jelenleg 38 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6478401 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1472029 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak