lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Iskolai programok a névadó hetén2018. December 3. 14:13

A névadóra emlékeztek múlt szombaton Lentiben a Vörösmarty Általános Iskolában. A 118 évvel ezelőtt született reformkori költő tiszteletére minden év december első hetében, a költő születésnapjához igazodva tartanak egy hetes programsorozatot, melynek keretében vetélkedőket, tanulmányi versenyeket, kiállításokat és számos egyéb programot szerveznek az iskolába járó diákok részére.

Az intézményben immáron 1996-óta hagyomány, hogy a kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákok és pedagógusok munkáját az iskola által alapított Vörösmarty oklevéllel ismerik el, melyet Horváth Lászlóné intézményvezető idén is a megnyitó ünnepség keretében adott át a kitüntetettek számára.

Az idei évben Csondorné Kovács Veronika, matematika és számítástechnika szakos pedagógus az intézményi mérés-értékelés területén végzett eredményes tevékenységéért, valamint Gyuriga Zoltánné tanítónő, az alsó tagozaton végzett eredményes nevelő-oktató munkájáért és lelkiismeretes fejlesztő tevékenységéért vehetett át elismerő okleveleket.

A diákok közül ez alkalommal Lukács Anna Dorottya a 8.a. osztályos tanuló tanuló művészeti, kulturális tevékenységéért, szavalóversenyeken, rajzpályázatokon nyújtott kimagasló eredményeiért, Sali Nóra 8.b osztályos tanuló: a közösség érdekében végzett kimagasló tevékenységéért, a tanulmányi versenyeken és kulturális eseményeken nyújtott színvonalas szerepléséért kapta meg a kitüntető elismerést.

Összes látogató száma: 740256
Jelenleg 44 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6174413 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1396700 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak