lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Ideiglenes helyen a buszpályaudvar2018. November 22. 10:17

A buszpályaudvar megújítási munkálatai miatt a közelmúltban megváltozott a forgalmi rend a Szövetkezet utcában és az Akácfa út irányába egyirányúvá vált az érintett útszakasz, valamint az ÉNYKK hivatalos weboldalán kiadott tájékoztató szerint 2018. november 23-án pénteken 15 órától a Lenti autóbusz-állomás pályaudvar területe lezárásra kerül és a fenti időponttól az ideiglenes autóbusz-állomás a Szövetkezeti utcába, a mellékelt térképen jelölt helyre kerül kihelyezésre.

Az ideiglenes helyen 6 kocsiállásról indulnak járatok, így a 7-es kocsiállás járatai a 3-as, a 8-as kocsiállás járatai az 1-es kocsiállásról indulnak. Az egyes autóbuszjáratok menetrendje változatlan, az áthelyezés megállóhely kimaradást nem okoz. Az ideiglenes autóbusz-állomásról az indulás a Szövetkezeti utca – Kossuth út, míg az érkezés a Kossuth út – Ifjúság u. – Szövetkezeti u. útvonalon történik, kivétel a ’Bánffy úti óvoda’ érintésével közlekedő járatok.

Az autóbusz-állomásról induló és érkező valamennyi országos, regionális és helyi autóbuszjárat járati útvonala megnövekszik, mely a díjszabásban nem kerül érvényesítésre. A korábbi autóbusz-állomásról és autóbusz-állomásig megváltott bérletjegyek a továbbiakban is elfogadásra kerülnek, továbbá a menetjegyek ára az építési munkálatok ideje alatt nem változik. Az ideiglenes autóbusz-állomáson az információs szolgálatunk és a bérletpénztáraink változatlan nyitva tartás mellett működnek. – írja a tájékoztató.

Forrás: ÉNYKK

Összes látogató száma: 740280
Jelenleg 44 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6174525 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1396724 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak