lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Futás az őszből a télbe2018. November 21. 14:20

Múlt vasárnap „Fuss át az őszből a télbe” címmel harmadik alkalommal rendezte meg hagyományos futóversenyét az Iszkiri Futóklub Egyesület, melyen a november közepére fagyközeli hőmérsékletekkel beköszöntött időjárás ellenére is közel 350 nevező regisztrálta magát a város művelődési központjában kialakított bázison.

A versenyen azúttal is több távon indulhattak a résztvevők, így mindenki megtalálhatta az edzettségi szintjének megfelelő útvonalat. A kezdők és a gyerekek 400, 800, 2.5 kilométeren rajtoltak el míg az edzettebbek már az 5, 11.3 és a 21 kilométeres távokon mérhették össze tudásukat. A korábbi versenyekhez hasonlóan egy 100 méteres „hetvenkedő” távon pedig az 70 feletti korosztály képviselőit várták egy kis közös kocogásra a szervezők.

A rendezvényen a helyben és térségben élő indulók mellett számos fővárosi versenyzőt is részt vett, valamint többen érkeztek a határon túlról, Szlovéniából is. A félmaratoni távon a legjobb eredményt férfi kategóriában 1 óra 20 perces idővel a Szombathelyről érkezett Zsódér Zsolt futotta, míg a hölgyeknél 1 óra 32 perccel a bagodi Németh Lilla érkezett célba elsőként.

Összes látogató száma: 721499
Jelenleg 45 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6002844 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1368557 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak