lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokKörnyezeti információkHelyi értéktárVálasztási információkTemetõ megszüntetés
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Az egészséges életmódot népszerűsítették2018. November 18. 15:04

A sport a mozgás és az egészséges életmód népszerűsítésének jegyében telt Lentiben a múlt hétvége. Szombaton a Mocorgók az Egészségért és a Környezetért Egyesület szervezésében immáron harmadik alkalommal került megrendezésre a Lenti Egészségnap, melynek a tavalyi évhez hasonlóan idén is a Vörösmarty Általános Iskola adott otthont.

A program délelőtt tíz órakor Horváth László polgármester köszöntőjével vette kezdetét, majd Bacsa Andrea lépett színpadra, hogy egy közös bemelegítésre invitálja a sportkedvelőket. A kora estében nyúló rendezvény programjának minden érdeklődő megtalálhatta a számára lekedvezőbb mozgásformát, a bemelegítés után Fanatic Jump, capoiera aerobik, élőkongás zumba, Fanatic Box, tabata, Fanatic Tune, freestyler aerobic edzésekbe kapcsolódhattak be a látogatók, a délutáni órákban pedig Tóth Cili, Naturál Fitness világbajnok tartott aerobik edzést.

A sportprogramok mellett egészségügyi szűrésekre és életmód tanácsadásra is volt lehetőségük a vendégeknek, valamint a szervezők gondoltak az szülőkkel érkező gyerekekre is, őket kreatív játszóház, vetélkedők, kézműves játszóház, gyerek aerobik várta a rendezvényen.
 

Összes látogató száma: 1335978
Jelenleg 208 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 21301416 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 6813667 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak