lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Márton nap Lentiben2018. November 14. 11:04

November második hétvégéjén a Márton nap jegyében két napon át változatos kulturális és szórakoztató programokkal az érdeklődőket a város művelődési központjában.

Szombaton a Lenti és Moravske Toplice települések közt közelmúltban indult GardEN projekt keretében került megrendezésre a Gyógyító Bodza piknik, melyen Horváth László polgármester köszöntötte a megjelenteket, majd a folytatásban Hisa Mara tartott bemutatót csokoládé manufaktúra termékeiből, melyet Lengyelné Csondor Kata gyógy-és fűszernövény termesztő előadása követett, melyben a bodza gyógyító erejéről és felhasználási lehetőségeiről ismertette a hallgatósággal.

A szombat program délutáni részében a Dobronaki Nótázók és a Kis Hétrét Együttes zenés műsora következett, a játszóházban pedig Lengyelné Csondora Kata történetében Bodza Marcsi és Bodza Marci története elevenedett meg a gyerekeknek.

A rendezvény ideje alatt a művelődési központ aulájában helyi termelők és kézművesek termékeinek megismerésére és vásárlására volt lehetősége a látogatóknak.

Vasárnap a Virágok és kertek – Tündérkert fesztiválja várta a vendégeket délelőtt tíz órától, melyen a délelőtti programokon szakmai előadás keretében Kovács Gyula a tündérkertek ötletgazdája, Szarvas József színművész, Szalai Cecília és Jasmina Posero Sotosek tartott előadást, majd Szabó István Márokföld település polgármestere és Péntek Gyuláné Szilvágy polgármestere ismertette a településeken létrehozott tündérkertekkel kapcsolatos tapasztalatait.

A kulturális programok keretében a délutáni órákban a Csádé zenekar, majd a Kerka Táncegyüttes műsora szórakoztatta a vendégeket.

Összes látogató száma: 721494
Jelenleg 38 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6002803 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1368542 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak