lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Őszi Fesztivál 20182018. Szeptember 17. 15:44

Elektromos autók bemutatója, főzőverseny, sport, - és kulturális programok sora várta a múlt hétvégén mindazokat, akik kilátogattak a művelődési központban és a rendezvénytéren megtartott Őszi Fesztiválra.

A programok pénteken délelőtt az elektromos járműveket bemutató E-via nappal kezdődtek, ahol az környezetbarát megoldásokkal működő különböző közlekedési eszközök bemutatója mellett megtartott tájékoztató eseményen számos hasznos ismeretet szerezhettek a technológia fejlődéséről és jövőbeni irányokról a téma iránt érdeklődők.

Szintén a pénteki napon, a Mocorgók az Egészségért és a Környezetért Egyesület szervezésében tartottak Családi Kerékpáros napot a rendezvénytér parkolójában, ahol kicsik és nagyok egy ügyességi pályán próbálhatták ki az egykerekerű kerékpározást, a tandemezést, vagy épp a fekvőbiciklit.

A szombati napot a korábbi évekhez hasonlóan a délelőtti órákban kezdődött főzőverseny és a kézműves kiállítás nyitotta meg, majd a délután kettő órakor tartott hivatalos megnyitó ünnepségen Horváth László polgármester és Vigh László országgyűlési képviselő mondott köszöntőt.

A folytatásban a Napsugár együttes gyerekeknek szóló dalokból összeállított műsorával szórakoztatta a legkisebbeket, majd a kulturális gála keretében helyi szólisták és csoportok léptek színpadra. Kora délután került sor a főzőverseny eredményhirdetésére, melyen ezúttal a nevezett 23 csapatból a Családi Hangulat fantázianevére keresztelt csapat nyerte a legízletesebb fogást tálalónak járó elismerést.

A program további részében a színpadi fellépőké volt a főszerep, a rajongók találkozhattak a 2014-es X -Faktor harmadik helyezettjével Benjivel, kinek fellépése után Miller Zoltán jól ismert, népszerű operett dallamokból összeállított műsora következett. A zenei előadások után a sportprogramok uralták a színpadot, ahol Fanatik Jump és Freestyler bemutatót láthattak az érdeklődők, majd a továbbiakban a Kanizsai Fúvószenekar adott koncertet, melyet a nap sztárvendége Freddie és együttese másfél órás élőzenés koncertje követett.

A fesztivált a késő este megtartott látványos tűzijáték zárta.

Összes látogató száma: 746924
Jelenleg 46 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6215545 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1402395 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak