lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
E-via nap Lentiben2018. Szeptember 14. 12:48

Elektromos kisautó, személyautó és elektromos hajtású kerékpár is bemutatásra került pénteken délelőtt a város művelődési központjában és a Templom téren megtartott E-via napon. A „Humán kapacitások fejlesztése Lenti járásban” című pályázati program keretében megtartott rendezvényen a járműbemutató mellett a délelőtti órákban a jövő környezetbarát közlekedési lehetőségeit ismertető konferenciát is tartottak.

A fórumon elsőként Horváth László polgármester köszöntötte a megjelenteket, melyben elmondta a városban jelenleg még csak kevés elektromos járművel találkozhatunk az utcákon, de egy a gyógyfürdő parkolójában nemrég létesített elektromos gyorstöltő állomás is mutatja, hogy Lenti halad a korral és igyekszik felkészülni a környezetbarát járművek elterjedésére.

A rendezvényre érkező gyerekek kedvence volt az elektromos kisautó.

A fórum folytatásában a hagyományos belsőégésű járművek és az elektromos autók működése közti különbségeket ismertette Markus Pöltl, majd a Cseri József az Autófokusz Kft. ügyvezetője tartott előadást „Az autózás jövőképe az alternatív hajtások tükrében” címmel. A konferencia folytatásában Böcskey Zsolt szennyvízágazat-vezető prezentációja során a hallgatóság megismerhette a Zalavíz Zrt. által alkalmazott gázalapú közlekedési megoldásokat, majd Rózsa Zoltán az Autóipari Próbapálya Zrt Oktatási és k+f koordinátora tartott előadást arról, hogy a jövő járművei számára milyen tesztelési lehetőségeket biztosít a most építés alatt álló zalaegerszegi járműipari tesztpálya.

A program zárásaként Gáspár Lívia projektmenedzser előadását hallgathatta meg a közönség melyben a „Humán kapacitások fejlesztése Lenti járásban” című pályázati program elemeit és célkitűzéseit ismertette.

Összes látogató száma: 721411
Jelenleg 38 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6001412 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1368264 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak