lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Molnár István kiállítása2018. Szeptember 7. 17:18

Molnár István tervező grafikus „Lenti és vidéke - tájképek és csendéletek” című festménykiállításának megnyitójával vette kezdetét a Városi Könyvtár Lenti őszi-téli programsorozata.

Gyulavári Adrien a lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola zenetanára fagott-szólójával indult az est, a megjelenteket Baksa Melinda könyvtáros köszöntötte. A rendhagyó megnyitón a kiállító „mutatta be” önmagát, alkotói tevékenységét és tervező grafikusi munkáját, melynek során Szentpétervártól Dél-Afrikáig bejárta a világot, de szülőfaluja és a zalai táj a legszebb számára.

Az itt található épített és természeti értékek a mai napig büszkeséggel töltik el, sokszor megörökítette ezeket rajzain, festményein. Vízfestékkel, olajjal, pasztellkrétával alkot, amit a kép kíván, úgy változtatva az alkalmazott technikát. Befejező gondolatként alkotói hitvallásának megfogalmazásához Sárközi György költő szavait –kissé átalakított formában- így fogalmazta meg: „Eljön az a nap, mikor már nem leszek, a szobák falán egy kis kép leszek.”

Az est végén Varga Lászlóné dr. Geresits Gizella mondta el „Szárnyszonett” című költeményét, melyet Molnár István hazatérése alkalmából írt.

Forrás: lentikonyvtar.hu

Összes látogató száma: 721561
Jelenleg 39 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6003402 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1368667 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak